Midsommarhelgen

Midsommarhelgen är över. Vilken fin helg det blev. Instagram har bombaderats med blomkransar, grillat, kvällsdopp och solnedgångar. Jag tog i princip paus från att ladda upp något på sociala medier från mitt midsommarfirande, jag ville fokusera på nuet och umgås med mina vänner istället. 
 
Min helg har bestått av lite midsommarfirande med vänner samt lite villamys och jobb. På fredagen nalkades det fest på vårt traditionella ställe. Är det nu vårt fjärde år vi firar midsommar här? Jag tror nästan det. Men det är så roligt när alla samlas på ett och samma ställe för en helg. Människor man inte träffat på ett år, så galet! Men nu tänkte jag bombadera er med bilder från fredagen, från midsommarafton! 
 
 
Här firade vi midsommar, fjärde året i rad.
 
 
 
Vi hade tur med vädret. Det var lite blåsigt men det regnade ju iallfall inte. Vi kunde sitta utomhus detta år. Förra året var det ju riktigt dåligt väder och midsommarkänslan fanns inte riktigt där. Men i år sken solen och det var underbart! 
 
 
Vi fick även besök av en kisse som vi döpte till Pontus. Han ville också vara med och fira midsommar med oss. 
 
 
När vi blev  hungriga tog vi fram grillen. 
 
 
Och solnedgången på midsommar brukar alltid vara något utav det finare. Vilken fin kväll det blev. Tack för en grym midsommar! 
midsommar - midsommarafton
1
Angelica Wåhlin

Ser otroligt härligt ut!