Semesterveckan är över

Min semestervecka har nått sitt slut. Lite tråkigt men jag känner mig ändå utvilad och redo för den kommande jobbveckan. Det är inte så många arbetsskift på schemat pågrund av midsommar, så det blir en mjukstart tillbaka till arbetslivet. Men jag tänkte summera lite highlights från semesterveckan som varit. Jag har hunnit med en hel del vill jag säga, men jag har också njutit av lugna kvällar tillsammans med Aurora. 
 
Åtta saker jag gjort under min semester:
 
En examensfest
Som jag nämnde innan jag tog semester så var jag bjuden på en examensfest. Min kompis fick nämligen examen i slutet av maj och självklart så skulle det firas. Och vi firade, garanterat. Festen ägde rum ute i Nykarlebys skogar vilket ledde till att det blev en sleepover. Vi hade ocskå väldigt tur med vädret! Det var en bra start på semestern. 
 
Gått på gym
Det händer aldrig, men jag följde med syster under hennes träningspass och då passade jag på att även få lite tips av henne. Hon fick vara min PT för dagen vilket var roligt. Jag kan lova att jag kände mina magmuskler dagen efter (fast vi fokuserade på armar... så nått blev fel).
 
Invigt grillsäsongen
Äntligen vill jag säga. När jag var hemma i Larsmo så blev det en tur till villan under den blåsigaste dagen. Vi passade på att grilla massa gott, majs, halloumi, biffar och zucchini. Precis det jag gillar. Nu längtar jag redan till nästa grillning! 
 
Tre bilder från dagarna i Larsmo, lite gym action, grillat och balkongmys med Aurora. Aurora trivs super på landet, speciellt när föräldrarna har en inglasad balkong!
 
Sträckkollat "Hemliga beundrare" och "Middag med mitt ex"
Ni vet när man fastnar på vissa saker på youtube, dethär är då två saker jag valde att sträckkolla en måndag eftermiddag. Ni vet programmen Hemliga beundrare och Middag med mitt ex på Viafree? SÅ BEROENDEFRAMKALLANDE! Och så spännande haha! Jag länkar ett av mina favoritklipp här nedan, ni måste ta en titt om ni inte sett det innan. 
 
 
Marimekko på Patio
Det var ju också event i veckan. På Patio tillsammans med Frukostflickorna. Det inlägget kan ni hitta HÄR. Vilken kväll det blev, med mingel, sangria, pizzabuffée och shopping. Vi fick goodiebags och massa inspiration i bagaget! 
 
Jag har ätit lunch på Faros
Jag och Elin passade på att lyxa till det med en fredagslunch på Faros i det fina vädret. Man kunde också sitta ute och njuta av värmen denna förmiddag. På menyn denna fredag så stod det tomatpestopasta. Klockren må jag säga. Så god! Vi njöt av varje tugga! Jag hade heller inte besökt Faros innan så vi slog två flugor i en smäll. Det lär dock inte vara sista gången! 
 
 
Jag har ätit glass längs vattnet
Ni vet glasskiosken ute vid fängelset här i Vasa? GÅ DIT! Du får verkligen det du betalar för. Här är det inga små glassbollar som gäller. Men jag provade på morotskakesmaken och den kan jag rekommendera! Det har faktiskt blivit massa godsaker under min semester men jag klagar inte. Det är precis som det ska va helt enkelt! 
 
Jag har sett hela andra säsongen av Killing Eve
Även den är beroendeframkallande. Det är få serier jag sträckkollar men denna är så bra. Ni som inte sett Killing Eve, gör det nu! Ni hittar två säsonger på HBO. Ni kommer inte att ångra er! 
Hemliga beundrare - Marimekko - Middag med mitt ex - examensfest - faros - frukostflickorna - grillsäsong - killing eve - larsmo - patio vaasa - pestopasta - viafree
4
Victoria

Hahaha vilket sammanträffande, har också sträckkolat middag med mitt ex och hemliga beundrare idag!! 😱😂 sistertelepati😂

Svar: hahahaah alltså ! <3
Hemma Hos Felicia

Alice

Låter som att du hade en bra vecka!

Svar: du det var det :D
Hemma Hos Felicia

Sofia

Tänkte då jag såg morotskakesmaken att den antingen är jättegod eller sen en smak som bara blir fel. Men tidigare har jag storgillat allt ätbart du tipsat om så nu ska jag nog också våga ge den en chans! :D

Svar: haha åh tack Sofia. Vilken komplimang! <3
Hemma Hos Felicia

Celine

Hihi ofta spänner man ju magen när man gör diverse övningar på gymmet så att du hade träningsvärk där är kanske inte helt konstigt ;) Skönt att det kändes!

Svar: Hahaha ja, bra att det kändes någonstans iallafall :D
Hemma Hos Felicia