En lyxig weekend

Jag är på benen, jag lever och mår. Jag är så tacksam över att jag reparerade mig så snabbt som jag gjorde från min magsjuka. Jag har nu jobbat två dagar och känner att jag så småning om är mig själv igen. Jag är så glad att jag haft lilla Aurora med mig här annars skulle jag nog börjat prata med gardinerna eller nåt! 
 
Som ni kanske minns så nämnde jag här tidigare att jag och mamma har bokat in en weekend för denna helg. Jag var ju lite sådär sneaky och sa aldrig vart vi skulle bege oss, men vi har bokat in en liten Umeåresa över helgen. Yes, denna tjej åker tillbaka till the old hoods. Jag har dragit ut på det här väldigt länge, men det har helt enkelt inte känts rätt på något sätt. Jag var helt enkelt inte redo att åka tillbaka till Umeå. Jag tror mamma har försökt få dit mit nu två gånger men nu äntligen bär det av. Jag tycker att man ska lyssna på magkänslan och just nu känns det mer än rätt. Och efter mitt magsjukedrama så vill jag komma ut från denhär lägenheten. 
 
 
Så synd att jag måste lämna min bebis för helgen, men jag har bokat ett mysigt kattpensionat till henne i Vörå. Hur härligt? Så där ska hon få spendera helgen tillsammans med andra fina katter. Jag har dock aldrig upplevt ett kattpensionat innan så det ska ju bli spännande. Jag tror både Aurora och jag är lite småtaggade, hon för att träffa lite nya vänner. 
 
Det ska bli härligt. Vi ska njuta i helg, mamma och jag. Det vi är bra på. Massa god mat, shopping, goda drinkar och lyx. Hoppas att ni får en fin helg, med detta inlägg zonar jag ut för helgen och vi hörs igen på måndag! 
 
Ha det gött! (följ mig på instagram @feliciasmode för uppdateringar)
Umeå - aurora - kattpensionat amanda - wasaline
1
Amanda

Skönt att du mår bättre efter magsjukan! Hoppas ni får en underbar helg i Umeå <3

Svar: Tack fina Amanda!! :D
Hemma Hos Felicia