First day in Makarska

Vår första dag i Kroatien. Det var planerat att vårt plan skulle landa i Split någon gång vid 10 tiden och vi tänkte att vi nog är på hotellet runt en tolv tiden. Perfekt lunchtid. När vi skulle checka in vårt bagage meddelar killen bakom disken att vi nog väl vet att vårt plan är lite försenat. I sådär en timme eller så. Så det hela slutar med att vi är kliver in på hotellet ca klockan 15. Vrålhungriga. Vi böt snabbt om från våra resekläder för att hoppa in i nått svalt och bekvämt. 
 
Vi sökte oss ner till vattnet för att spana efter någon bra lunchrestaurang!
 
 
Vi bänkade oss på Salty Sweet som låg rätt så nära vårt hotell. Och man kunde ju inte klaga på utsikten precis.
 
 
Vi valde att köra på pasta eftersom att vi var väldigt väldigt hungriga. Jag tog in deras seafood pasta, supergod var den! Perfekt start på vår Kroatienresa. Syster provade deras tryffelpasta, även den var extremt god. 
 
 
Efteråt var vi helt enkelt så trötta efter resan, vi båda kände av en liten tryckande huvudvärk och kom på att vi inte druckit något eftermiddagskaffe så vi beställde in varsin kaffe från baren på hotellet som blev serverad till oss vid poolen. Lyx!
 
 
När solen började gå ner gjorde vi oss iordning för att spana runt lite i området. Nere vid vattnet är det så vackert. Det går inte att beskriva med ord. 
 
 
Denna kjol var perfekt, så sval och skön och jag använde den flera gånger under resans gång!
 
Sedan blev det middag och efter det var vi så trötta så det blev en tidig kväll för oss båda. 
Salty Sweet - kroatien - lunch - makarska rivieran - seafood - tryffelpasta
1
Ajli Müller

åååh, underbart! det ser ut som att ni hade det riktigt vackert! Kjolen är snygg och maten ser smarrig ut :)