HOTEL ANI

Under vår vistelse i Kroatien bodde vi på Boutique Hotel Ani, ett fyrstjärnigt hotell i Makarska. När vi bokade denna resa var vi ute efter lite hotell än de vanliga tråkiga hotellen vi upplevt tidigare. Inga hårda och obekväma sängar för oss inte. Hotel Ani är ett "adults only" hotell vilket var superskönt. Inga barn som sprang runt vid poolen, utan det var lugnt och skönt och man kunde verkligen njuta till max. 
 
Som jag skrev i det tidigare inlägget så var vårt hotell perfekt för en couples getaway, perfekt om man vill komma iväg, fokusera på varandra och njuta av rivieran. När vi anlände till hotellet var vi superhungriga och var redo att nästan hoppa ut genom dörren på en gång. Men precis när vi var påväg ut knackade det på dörren och in anländer lite bubbel som välkomnstdrink. Alltså wow! Vi skålade för en superbra resa och nästan genast var vi ute genom dörren igen för att söka efter ett bra lunchställe. 
 
Men här kommer lite bilder från hotell Ani. Upptäckte att jag hade väldigt lite bilder från just hotellrummet, men en liten inblick kan man iallafall få! 
 
 
Låt oss inte glömma den underbara ac:n vi hade på rummet. Utan den skulle vi nog inte ha överlevt resan! 
 
 
FRUKOSTEN. Frukost ingick, en liten buffee med bra urval. 4 sorters bröd, samt croissanter och lite smått och gott. Yoghurt, frukter, flingor och pålägg. Marmelad, nutella och smör. Man kunde även beställa in pannkakor, omeletter och kokt ägg från köket. Det gjorde de på beställning. Så en morgon körde jag på pannkakor med jordgubbsås. Mumma! Och lite lyxigt ändå. Så skönt att bara kunna strosa ner till en uppdukad frukost. '
 
 
Pooldelen var rätt liten men mysig. Det fanns en liten del med solstolar där man kunde sola efter ett dopp i poolen. Sedan fanns det också en liten del med lite mysiga soffor där man kunde sitta och dricka drinkar eller njuta av en god cappuccino som man kunde beställa in från baren. Också en perfekt plats när man tröttnat på att sitta i solen. 
 
 
En Felicia som lever life.
 
 
Nere i källaren kunde man också hitta en jacuzzi och en liten relaxavdelning. Alltså hotellet slutade aldrig att förvåna. Måste också berömma personalen på hotellet, så proffsiga och vänliga. Vi hade en riktigt härlig vistelse på Hotel Ani. ♥
frukost - frukostbuffée - hotel ani - hotellfrukost - kroatien - makarska rivieran
3
Pauline Hurtig

åh vad härligt, älskar att bo på hotell!

madabouttea.se

Det såg jättemysigt ut!
Hade också velat åka nånstans varmt, ska bara klara av att resa lite längre och vara iväg mer än två nätter först.

Ajli Müller

Jag älskar Adults only-hotell och är sååååå avundsjuk: tycker att ALLT ser helt underbart ut :D :D