Boktips - En helt vanlig familj

En helt vanlig familj, skriven av Mattias Edvardsson. En roman som är uppdelad i tre olika delar där man får uppleva ett brott ur tre olika perspektiv, från pappan dottern och mamman. De tror sig känna varandra men de har levt tre helt olika liv som har påverkat synen på brottet. 
 
Ibland kan det vara klurigt att skriva en roman där man delar in historien i 3 olika delar, jag har läst ett par som gjort mig riktigt förvirrad. Men Mattias har lyckats knyta ihop berättelserna så att det inte uppstår frågetecken under berättelsens gång utan mer en nyfikenhet på vad som ska hända, vem är det som egentligen har rätt, vem är skyldig?
 

"Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn?

 De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.

 Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.

 I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände."


 

Otroligt spännande! 5/5 ♥

boktips - en helt vanlig familj - mattias edvardsson - månpocket