A Womens-Only Island?

Visste du att det finns en ö, 90 minuter från Helsingfors som endast är till för kvinnor? SuperShe Island är en ö för dig som vill slappna av på en mansbefriad plats, mitt ut i de finländska skogarna. Kanske den perfekta platsen att spendera en Girls weekend på? Men vem ligger egentligen bakom detta lite udda wellness-retreat? 
 
Kristina Roth, en mycket framgångsrik affärskvinna som har skapat ett sätt att samla alla badass kvinnor ute i världen. Hon skapade SuperShe för dem som vill leva en exeptionell och hälsosam livsstil. I juni kommer hon att ordna ett retreat inte så långt från Helsingfors, på en liten ö som hon vill kalla SuperShe Island.  Bakgrunden till detta är att hon anser att kvinnor blir lätt distraherade av mäns närvaro och kan inte riktigt slappna av till 100%.
 
För att få ta del av detta retreat måste du ansöka om ett medlemsskap på SuperShe och göra en personlig intervju med självaste Kristina för att hon ska få en bild av vem du är. Ja, och billigt är det kanske inte heller. Du måste punga ut $3500 (2850€) för en weekend. Kanske dags att börja spara nu? 
 
 
Du kommer att få spendera din vistelse i denna stuga, men otroligt fin havsutsikt. 4 stugor finns tillgängliga på ön och de är utrustade med spa och bastu. Du kan också ta del av aktiviteter så som yoga och meditation, fitness klasser och matlagningskurser. 
 
 
Här är den mystiska ön som retreatet kommer att äga rum på. En liten privat ö (som Kristina faktiskt köpt endast för detta retreat). Alltså är det bara jag som tycker att dethär låter helt magiskt? 
 
Mer information om SuperShe kan du hitta HÄR 
Finlands Skärgård - Helsingfors - Kristina Roth - SuperShe - retreat
1