Jag funderar

 
Hallå! Måndag åter igen, en ny vecka med nya möjligheter. Det känns som helgen bara sprang iväg, redan måndag? Dock började jag fredagen med att upptäcka att min ögoninflammation är tillbaka. För tredje gången.. Så blev att stanna hemma och vila upp mig. Min helg har därefter varit en lugn helg, pojkvännen stack till Vasa och själv har jag knappt orkat lyfta rumpan från soffan. Det måste vara första lördagen jag somnar klockan 22.00. 
 
Det positiva är att jag vaknar upp på söndagen, utvilad efter 10 timmars sömn. Födelsedagskaffe är vad som stod på schemat. Farmor fyller nämligen idag så hon bjöd på kaffe och tårta. 
 
Ja, en liten vardagsberättelse. Är det bara jag eller är min blogg lite tråkig? Finns inget roligt att blogga om, inget händer. Stiger upp varje morgon, går till jobbet, kommer hem, äter, för trött för att göra något annat än att läsa eller kolla serier. Även mina outfits är enkla och bekväma. Inget som sticker ut i mängden. Just därför uppdaterar jag inte bloggen lika ofta. Jag älskar att blogga, älskar att fota och dela med mig till er. Just därför känns det jobbigt att min blogginspiration har försvunnit. Kanske den kommer tillbaka när jag börjar känna mig bättre, när all influensa och trötthet försvinner ur min kropp. 
 
Har också funderat, vem läser egentligen min blogg? Vem är du som klickar in här och läser mina inlägg? Min blogg är inte en av de populära, och besökarantalet är inte högt, så jag undrar vem du är. Om du har en minut över, släng in en kommentar och pigga upp min vardag. Kanske du kan slänga in en fin hälsning också! Då skulle du vara guld värd! ♥
 
tankar
10