Jag funderar

 
Hallå! Måndag åter igen, en ny vecka med nya möjligheter. Det känns som helgen bara sprang iväg, redan måndag? Dock började jag fredagen med att upptäcka att min ögoninflammation är tillbaka. För tredje gången.. Så blev att stanna hemma och vila upp mig. Min helg har därefter varit en lugn helg, pojkvännen stack till Vasa och själv har jag knappt orkat lyfta rumpan från soffan. Det måste vara första lördagen jag somnar klockan 22.00. 
 
Det positiva är att jag vaknar upp på söndagen, utvilad efter 10 timmars sömn. Födelsedagskaffe är vad som stod på schemat. Farmor fyller nämligen idag så hon bjöd på kaffe och tårta. 
 
Ja, en liten vardagsberättelse. Är det bara jag eller är min blogg lite tråkig? Finns inget roligt att blogga om, inget händer. Stiger upp varje morgon, går till jobbet, kommer hem, äter, för trött för att göra något annat än att läsa eller kolla serier. Även mina outfits är enkla och bekväma. Inget som sticker ut i mängden. Just därför uppdaterar jag inte bloggen lika ofta. Jag älskar att blogga, älskar att fota och dela med mig till er. Just därför känns det jobbigt att min blogginspiration har försvunnit. Kanske den kommer tillbaka när jag börjar känna mig bättre, när all influensa och trötthet försvinner ur min kropp. 
 
Har också funderat, vem läser egentligen min blogg? Vem är du som klickar in här och läser mina inlägg? Min blogg är inte en av de populära, och besökarantalet är inte högt, så jag undrar vem du är. Om du har en minut över, släng in en kommentar och pigga upp min vardag. Kanske du kan slänga in en fin hälsning också! Då skulle du vara guld värd! ♥
 
tankar
10
Anonym

Kan du inte lägga upp några boktips? :) top 10kanske.. sommarläsningen börjar ju snart :D

Carro

Jag är en Pedersöretjej som... nää men du vet säkert vem jag är eftersom du klickat in dig på mig blogg några gånger ändå så, haha ;)

Anonym

Ja läser din blogg, så ofta kan! jag tycker om dina bilder o jag tycker du e den vackraste flickan.

Ps din kille e snygg grrrr

hanna

ja det var gott :d

har du haft en bra helg?

D

Jag brukar titta in här nu som då :)

Bock

Jag läser varje dag och du borde uppdatera mera. Dra en frågestund vetja. (Min telefon autocorrectade mitt namn till bock så set var ju vackert)

Funi

Hej sötnos! Jag brukar kika in i din blogg och tkr du har fina bilder ;* puss på dig och hoppas du får en fin dag!<3 krya vännen<3<3<3

Linn

Så fina bilder du har! Har du blivit lurad idag? :)

Anonym

tjej från österbotten :) din blogg är bra, fina bilder, fin text. fortsätt så och blogga om det du känner för, ingen press eller så. ha det bra!

Lena

Tittar in ibland.