Dagens LISTA

Dagens: 
 
Humör: 
Klockan är 09:02 och jag är på rätt så bra humör. Jag börjat dagen med en morgonpromenad och frukost samt två koppar kaffe så jag är minsann redo för dagen. Jag hoppas att humöret håller sig på denna nivå hela dagen, det skulle vara super! 
 
Mående:
Det är helt okej, jag försöker peppa mig själv och tänka positivt just nu. Det är mycket med uppsatsen och min hjärna hänger inte riktigt med ibland. Igår kväll kändes det som att jag hade en stor sten i bröstet pågrund av att jag är urusel på att ta åt mig kritik och sånt. Men har nu sovit på saken och vaknat upp med positiva tankar. ♥
 
Borde:
Jobba med uppsatsen, dammsuga och se klart Riverdale (bara två avsnitt kvar nu)
 
Klädsel:
När jag ska sitta en hel dag i skolan vill jag alltid köra på något bekvämt, ett par tights eller mjuka, bekväma byxor med någon hoodie. SÅ kommer jag se ut idag. 
Planer:
Ska strax söka mig mot skolan för att skriva och läsa lite, jobba med uppsatsen och försöka bygga upp ett schema inför den kommande veckan. Justv nu måste jag göra upp listor eller scheman för att jag ska hålla koll på allt. Mot kvällen så ska jag göra en god middag och se klart Riverdale. Det är så spännande nu. 
 
Materiella vill ha:
En ny yoga-matta. Har spanat in en fin rosa inne på Stadium. Kanske jag köper den i helgen? 
 
Fundering:
Den klassiska frågan: "Vad ska jag käka till middag ikväll?"
 
Längtan:
Min mamma kommer och besöker mig i helgen, så jag längtar till fredagen! Då ska jag pussa och hålla om henne! Vi ska äta gott och (som vanligt) och umgås! 
 
Låt:
Som sagt så har jag snöat in mig på Riverdale nu, så dagens låt får vara Mad World som Archie, Veronica och Betty sjunger i avsnitt 8 på säsong 2. 
 
Hoppas ni får en riktigt fin dag! Kram! 
lista - riverdale
20