Framme i Umeå

 
Hallå! Vill bara kika in och berätta att resan gått bra. Båtresan gick snabbt, inte alls lika vågigt på havet som förra gången jag reste med Wasaline. Befinner mig nu i lägenheten där jag ska bo framöver ( iallafall ett år ). Jag hade turen att via bloggen (åter igen) hitta någon som ville hyra ut sin två till mig. Den är supermysig, med två rum och en stor balkong. Jag kan lova er att bilder kommer senare, familjen kommer hit nästa helg med alla mina möbler. Tills dess blir det att sova på en madrass. Men det ska nog gå fint,
 
Tjejen jag hyr av har redan visat mig runt lite, jag vet var Ica Maxi ligger osv. Vi handlade även lite grejer när vi ändå hade vägarna förbi. Har också träffat en del av min klass. Vi hade en liten träff idag runt klockan 16:00. Såklart så råkade jag gå fel och tappade bort min klass. Men det ordnade sig. Vi fikade lite och lärde känna varandra. 
 
Imorgon börjar allvaret. Klockan 13:00 ska jag infinna mig i skolan för att bli avprickad. Då ska mina studier börja. Jag känner nu såhär första dagen att det är mycket, så mycket nytt. Att åka ensam till Umeå och inte känna någon är lite läskigt när man väl har kommit hit. Just nu är det enda jag kan tänka: Kommer jag att klara detta? Men det är första dagen, så jag förstår varför jag tänker så. Att lämna familj och pojkvän på andra sidan Bottenviken, det är stort. Att veta att man kanske inte ses förrän om två månader är jobbigt. Skönt att familjen kommer till helgen!
 
Det jag behöver just nu är en god natts sömn, att stiga upp halv 6 och dessutom fått vrida klockan tillbaka en timme har satt sina spår. Jag hoppas att det känns bättre imorgon och att allt löser sig! 
 
 
Umeå - studieliv
4
Elinmargaretas

PUSS VÄNNEN ❤️ Kmr gå så bra för dej!

Sonja

Vad kul att du har hitta ti Umeå! Föstår e känns lite nervöst å kom själv så om du känner för na österbottniskt sällskap så ere bara ti hör åv de så kan man ju allti ta en kaffi :)

Lycka till med första skoldan!

mamma

Men klart att det är svårt första dagen och kommer att vara det en stund men blir säkert bra då du kommer in i det. Vi finns kvar här för dej 💜och känns säkert bättre imorgon då du fått sova bra! Vi kommer till helgen! Puss! Sov gott! Kram

Vickitoria

saknar dej systeryster 💗 till helgen får du minsann finbesök 😏 kaffe o husrum önskas 😂😘
Love u!

Svar: *kungligt besök!! kaffe kan bli svårt men ska se vad jag kan ordna!! 😘
Felicias mode