I PROFIL

 
Alla har komplex och idag tänkte jag dela med mig av mitt. Jag har aldrig gillat att bli fotad i profil, jag föredrar att vli fotograferad framifrån. Detta pågrund av min näsa. Så länge jag kan minnas har jag inte gillat min näsa eller rättare sagt dess form. När jag var mindre var jag riktigt avundsjuk på en kompis som hade en väldigt spetsig näsa, det var min drömnäsa. 
 
Men med tiden har jag insett att jag måste lära mig att leva med det, att min näsa "pekar lite utåt". Det är såhär jag ser ut, det kan jag inte ändra på. Så därför, lördagen till ära så bjussar jag på en bild av mig i profil. Det ser man inte så ofta här på bloggen. 
 
Med detta inlägg vill jag önska er en superbra lördag! ♥ Och kom ihåg, ni är alla vackra på ert speciella sätt! 
komplex - profil
5
Danielas Dagbok

jag har heller aldrig gillat min profil pga min SPETSIGA näsa :D aldrig blir man nöjd

vicki

du är vacker.. <3

ElinMargaretas

Ooh du e ju så vacker ❤️

Uffe L

Du har en vacker näsa och profil var stolt över den!

Lili

Vad modigt av dig att våga visa ditt komplex på bild, och överhuvudtaget erkänna att du har komplex. Inte alla som kan det! Själv tycker jag inte det är något som helst fel med din näsa, snarare tycker jag den är väldigt fin. Men jag vet så väl känslan av att inte vara nöjd med något, att till och med störa sig rätt mycket på det. Det kan vara riktigt jobbigt, men förr eller senare får man försöka acceptera det. För mig är det min hy, jag har alltid varit väldigt fixerad vid att min hy ska "se bra ut", vara fräsch, stråla, vara jämn och len och blek och... ja. Tyvärr har jag rosacea så det är väldigt sällan min hy ser ut så. Detta är ju inget jag kan göra någonting åt. Visst, jag kan dricka mindre kaffe och alkohol, undvika starkt kryddad mat, skippa bastubad, skippa hård träning, använda dyra produkter och försöka att inte utsätta mig så mycket för kyla (lätt i Sverige, haha) för att på så sätt minska inflammationen, men det kommer ju alltid finnas i någon utsträckning. Och hur kul är det ens att begränsa hela sitt liv på det sättet som krävs för att hålla rosacean i schack? Astråkigt ju. Förut kunde jag aldrig gå ut utan smink, men den senaste tiden har jag vågat utmana mig själv lite och ibland gå ut utan foundation. Med det sagt: kan relatera till denna text och tycker du är väldigt stark som visar ditt komplex, jag vet hur svårt det kan kännas!