MORE TV SERIES

Glad fredag på er! Åter igen vill jag tipsa er om två grymt bra serier. Jag är i en period när jag vill hitta nya serier som jag kan sträckkolla. Jag är trött på de serier jag följt ett bra tag och känner att jag är redo för att se något nytt. Man måste verkligen vara i rätt mode för det, så är det iallfall för mig. Jag måste vara motiverad för att börja se en ny serie, jag kan få en helt annan upplevelse av serien då. Men jag har nu lyckats komma över 2 serier som jag faktiskt gillat, en som passar perfekt när du vill slötitta lite och en där det faktiskt händer saker. 
 
Här kommer nu två serietips:
 
1. Better things
 
Serien för dig som gillar Modern Family eller Parenthood. Här är en serie som du lätt ser en långtråkig och grådaskig söndag. Avsnitterna ligger runt 20 minuter. Serien handlar om Sam Fox som försöker bolla ett familjeliv som singel med ett jobb inom skådespelarbranschen. Det är definitivt inte så lätt som det låter. Hur är det att bo ensam tillsammans med tre vilda tonåringar, en vimsig morsa och ett jobb som innebär att du är på vift en stor del av tiden?
 
 
2. Gone 
 
Mr Big is back! Chris Noth är tillbaka och spelar en FBI agent som jobbar med försvunna människor. Kick blev kidnappad som liten och blev räddad av honom. 15 år senare erbjuder han henne jobb på hans avdelning. Hon vet hur en kidnappare tänker, hur hen agerar och kan bidra med så mycket till utredningen. Det är så himla spännande, min nya favoriterie. Det är en relativt ny serie så det finns endast en säsong, aka 12 avsnitt. Jag har nu sett fyra och I'm hooked! 
better things - gone 2017 - hbo nordic