I achieved this years goal

I flera år har jag haft som mål att resa mera. Jag tror att ända sedan mitt andra år i Umeå, alltså 2017, har jag längtat efter att få utforska nya platser, nya miljöer och upptäcka nya kulturer. Det  var oftast tidsbristen som tog emot, samt ekonomin som fick mig att stanna på hemmaplan. Det var också svårt att få det att passa ihop med mina vänners schema. Så jag fortsatte att drömma mig bort helt enkelt. Så i slutet av året har jag alltid fått ta med mig mitt mål till nästa år och hoppas på att det ska vara året jag får se världen. 
 
Men nu kan jag äntligen säga att jag uppnått mitt mål, hela 3 år senare. År 2019 har varit året jag vågat ta mig ut i världen, jag har sett till att mina drömmar gått i uppfyllelse. I år har jag inte bara hunnit med en utlandsresa, utan hela 2 stycken till Europa och 3 till Sverige och jag har även en fjärde inplanerad i mitten av december. Detta år har också varit året jag flygit ensam för första gången, något jag för ett år sen inte trodde att jag skulle göra och det har också varit året jag och syster åkt på vår första utlandsresa tillsammans. Ett väldigt lärorikt år och jag är så glad att jag vågat kliva ur min comfort zone och utmanat mig själv. 
 
Först ut detta år var resan till London och Paris. Bästa resan jag gjort iår. Jag fick uppleva min drömstad tillsammans med mina bästa vänner och att få min stora dröm uppfyllen tillsammans med dem är helt magiskt. Ja, jag kommer aldrig glömma känslan när vi kliver in genom porten till Disneyland. Vi säger så här, det var inte sista gången! 
 
 
Farm Girl, kanske den godaste frukosten jag ätit på länge! Ett superbra och populärt café i London!
 
I juni var jag och mamma till Umeå. Det var roligt att åka tillbaka till Umeå, återuppväcka minnen och känslor och bara få njuta av lite sommar värme. Vi åt gott som vanligt och levde lite lyxigt i ett par dagar. Det var najs!
 
 
Vi firade också mammas födelsedag längs vattnet med goda drinkar!
 
 
Två outfits från resan!
 
Stockholm, också en plats jag velat besöka. Det var många många år sedan jag beöskte Stockholm och jag såg framemot att upptäcka den stora staden. Det var också en resa jag inte kommer glömma, den var så fin och så roligt att få spendera den tillsammans med mamma. 
 
 
God frukost på Pom & Flora!
 
I augusti bar det av till Kroatien, rättare sakt den Makarska rivieran. Jag och syster bestämde tidigare detta år att vi bara måste resa utomlands tillsammans. Helst någonstans riktigt varmt där vi kan sola men ändå utforska. Det blev Kroatien och jag tror att vi nog valde ett av de bättre hotellen. Det var lyxigt, mysigt, varmt och kanske en av de bättre resor jag gjort utomlands. Vi levde med mottot "Hakuna Matata".
 
 
En välbehövd resa!
 
Efter det har jag också hunnit utforska Uppsala. Det här var min första resa då jag flög på egen hand. Det var nervöst, väldigt nervöst. Men jag klarade det. Och det gick bra. Och Uppsala om hösten är så vackert. Alla vackra färger, alla mysiga gator och gränder. Nu kommer jag också besöka Uppsala på vintern, vilket kommer bli spännande. 
 

 
Nu undrar jag bara vad som kommer att hända härnest? Vad kommer år 2020 att ge? Jag undrar vilka länder jag kommer att upptäcka och vilka resor jag kommer att göra. Hoppas att år 2020 blir lika spännande som 2019. Jag är iallafall redo! ♥
Café pom & Flora - Farm Girl - London - Umeå - disneyland paris - kroatien - makarska rivieran - paris - stockholm - uppsala
1
Josäfin Andersson

Wow vilket härligt inlägg!! :D