The weekend is over

Godkväll! Hoppas allt är bra med er! Har ni haft en bra söndag? Jag har jobbat hela helgen, vilket varit roligt. Lördagen bjöd på massa hungriga kunder och vi fick jobba effektivt och snabbt. Jag var så otroligt trött när jag sedan ramlade in genom dörren. Jag hade köpt en laxsallad på vägen hem och efter att jag käkat middag bänkade jag mig i soffan och rörde mig knappt under hela kvällen. 
 
Söndagen har varit helt okej. Inte lika stressigt men ändå roligt. Vädret har dock varit spännande. Jag fick ha tungan rätt i mun när jag skulle ta mig till jobbet i morse. Halt som tusan. Dessutom var det massiva vattenpölar som jag fick försöka undvika. Men denna söndag har iallfall gett mig:
 
  • blöta strumpor
  • mycket skratt på jobbet
  • tre koppar kaffe
  • en god middag bestående av sötpotatiswok
  • en positiv inställning för nästa vecka
 
 
Bilderna är från fredagens äventyr tillsammans med Elin & Anna-Sara. Jag körde på en enkel outfit med mitt senaste loppisfynd som är denn röda tröja. Tyckte den var lite charmig. Jag kan ju faktiskt tipsa er om att Röda korset här i Vasa ska flytta och vill därför sälja bort så mycket som möjligt. De har ett supererbjudande (iallfall förra veckan) att du får plocka en hel påse med kläder, väskor och skor för ynka 5€. Där kan man hitta massa goldkorn! 
 
 
Imorgon tänkte jag bjussa på en Q/A här på bloggen. Ni kan ju redan börja fila lite på era frågor. Är det något ni funderat över, något ni vill att jag ska svara på eller bara känner för att ställa en random fråga. Imorgon har ni chansen! 
 
Ha det bra tills dess! ♥
Helg - outfit - söndagslista