BOKTIPS - På andra sidan väggen

HAPPY MONDAY!
 
Jag vill börja denna vecka med ett hett boktips, det andra boktipset denna sommar. Idag vill jag tipsa er om Shari Lapenas psykologiska thriller På andra sidan väggen. Här har ni en bladvändare må jag säga. Jag tror det tog mig tre dagar att ta mig igenom denna bok, det var något som fängslade mig och jag hade så svårt att lägga ifrån mig boken. 
 
Jag har tidigare tipsat om Shari Lapenas böcker, det inlägget hittar ni HÄR och även den boken var så bra. Jag har nog hittat en ny favoritförfattare. Hon skriver på ett sådant sätt som sticker ut i mängden och gör det intressant för läsaren! 
 
 
"Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora. Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.

När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta! Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?"
 
 
hoppas ni får en riktigt fin vecka! ♥
Louise Bäckelin förlag - På andra sidan väggen - Shari Lapena - boktips