Frukostflickorna på Patio

Sommarens sista event med Frukostflickorna ägde rum på Patio tillsammans med Marimekko. Det bästa med dessa event är att vi alltid välkomnas av en otroligt glad och vacker Michaela Finne, som kramar varenda en utav oss som kommer på hennes event. Igår kväll var vi 150 stycken, hon gav alltså ut 150 kramar. Alltså så underbart. Vi fick även ta emot en goodiebag bestående av en logokasse från Marimekko som innehöll lite smått och gott. Sedan fick vi gotta oss i pizzabufféen. Hur coolt var det inte att pizzorna gjordes på plats, och var snabbt klara och redo för servering! 
 
 
Michaela var klädd i en vacker grön klänning kvällen till ära! 
 
 
Pizzabufféen! Vi fick också ta emot varsitt glas sangria. 
 
 
Mitt sällskap under kvällen! Från vänster: Anna-Sara, Elin och Julia. Julia är en av Anna-Saras kompisar och det var superkul att träffa henne. Och spana in hennes jacka, så läcker! 
 
Sedan fick vi ta del av en liten modevisning där den nya Marimekkokollektionen visades upp. Alltså sommarens mönster är så fräscha och coola. 
 
 
Efteråt fick vi gå in i butiken för lite shopping och för att inspireras. 
 
 
Vilken kväll det blev. Jag tror att vi alla lämnade Patio med ett leende på läpparna. Tack Michaela, Frukostflickorna, Patio och Marimekko för en grym onsdagkväll. 
Marimekko - event - frukostflickorna - michaela finne - modevisning - patio vaasa - pizzabuffée - sangria