Tre nya poddfavoriter

I sommar var det många poddar som avslutades, väldigt många av mina favoriter så som Kenza och Dani, Josefin och Vanja samt Alice och Bianca. Det var som en liten del av min vardag som försvann. För mig är det väldigt svårt att hitta nya poddar som jag gillar, de ska vara underhållande, ha ett bra innehåll och vara bra uppbyggda. 
 
Men under de senaste veckorna som gått har jag hittat 3 poddar som jag gillar lite extra, som faller mig precis i smaken och som jag vill tipsa er om. 
 
Tre nya favoritpoddar:
 
 
1. Action! med Sandra Sundström
 
 
Alltså hur roligt är det inte att Sandra har skaffat podd. Action! är en podcast där Sandra intervjuar influencer, entreprenörer, egenföretagare och artister. Sjukt spännande. Och Sandra har en sådan energi och utstrålning som gör det intressant att lyssna på. 
 
Jag lärde känna Sandra på influenderresan till Åland som vi gjorde tillsammans under sommaren 2018. Redan då visste jag att det kommer bli något stort av denhär tjejen. 
 
Just nu kan ni hitta tre avsnitt uppe där hon har intervjuat Sandra Emilia Holmäng, körledaren Mimi Rom och här näst har hon intervjuat Michaela Finne som driver Frukostflickorna. Tre grymma avsnitt ni inte får missa. HÄR kommer ni direkt till podden. 

 
2. Storleken Spelar roll
 
 
En podd jag sett framemot ett bra tag nu. Jag minns inte när Alexandra Nilsson släppte nyheten om att hon och Linda-Marie Nilsson skulle släppa podd, men ända sen det har jag längtat till att första avsnittet ska släppas. Och det gjorde det i natt. Och de gjorde mig inte bersvikna. 
 
Och jag har blivit lite försälskad i Alexandras ärlighet och hennes syn på livet, hon är grym så det ska bli så spännande att se vad denna podcast har att erbjuda!
 
HÄR hittar ni podden!

 
3. Hallå? med Edvin Törnblom & Johanna Nordström
 
 
En podd för er som vill ha ett gott skratt (och för er som kan ta deras humor med en nypa salt). Jag tror inte jag skrattat så mycket till någon podd någonsin. Edvin och Johanna har en podd tillsammans där de diskuterar olika viktiga och aktuella ämnen, med en liten tvist. De improvierar nya karaktärer i varje avsnitt och gör humor av det. Så underhållande. 
 
De har nu släppt 4 avsnitt på ca 30 minuter var. In och lyssna. Det kan vara något för dig! HÄR hittar ni podden!
Action! med Sandra Sundström - Hallå? - Johanna Nordström - Linda-Marie Nilsson - Storleken Spelar roll - alexandra nilsson - podcast - tips
1
Danielas Dagbok

Jag har också sett fram emot Alexandras och Linda-Maries podd väldigt mycket!!