Tv series to watch this winter

Då var det dags igen. Idag vill jag åter igen tipsa er om ett par serier jag plöjt igenom. Det har blivit rätt så många nu faktiskt. Höstmörkret har verkligen smygit sig på nu. Idag var det till exempel mörkt när jag gick till jobbet klockan 8 och mörkt när jag traskade hem vid 16-tiden. Det är ju helt galet. Men ändå konstigt att jag varje år blir lika förvånad över hur tidigt det blir mörkt. 
 
Men för att liva upp mina tråkiga kvällar har jag sett någon serie, jag är oftast rätt så trött efter en arbetsdag och vad är då bättre än att vila hjärnan och kroppen med lite tv-serietittande. Jag har nu 4 stycken som jag vill tipsa er om idag. 
 
Fyra serier att se i höstmörkret: 
 
1. Living with yourself
 
Den här serien såg jag precis klart. Jag gillade att det var endast 25 minuters avsnitt, dock hade det kanske fått vara lite längre för att serien var väldigt bra och underhållande. Den handlar om Miles som känner sig väldigt nere och trött på alla vardagsbekymmer. Han får ett tips om ett "Happy Spa" där man efter en behandling kommer ut som en helt ny människa. Han nabbar på erbjudandet, nu ska här ske en förändring. Fast det kanske inte var den förändringen han hade sett framemot, han har nämligen blivit klonad. 
 
Väldigt intressant handling, endast 8 korta avsnitt som nu har gjort att jag ser framemot säsong 2. Serien hittas på Netflix

2. The Politician
 
En serie för dig som älskar tonårsdrama, musikaler och politik. The Politician handlar om Payton som vill bli "student body president" och drar igång en kampanj för att försöka få hans klasskamrater att rösta på honom. Men så enkelt är det inte när hans motståndare är rätt så powerful. Många utmaningar, mycket drama och massa spänning. Om jag minns rätt så var avsnittena runt 30 minuter långa. Och Ben Platt som spelar huvudrollen måste ha den vackraste sångrösten ever. Jag kan ju också tipsa er om soundtracket (finns på spotify).
 
Serien hittas på Netflix.

3. Atypical
 
Jepp, jag har tipsat er om denna tidigare men det måste ju vara ett tecken på att den är sevärd. Eller hur? Nu har tredje säsongen av Atypical släppts på Netlix och jag var så taggad på att se den. Det här måste vara en av mina favoritserier, den är ärlig och fin. Serien handlar om Sam som har autism. Man får följa med hans vardag där han försöker handskas med alla problem som uppstår, kärleksbeskymmer, föräldraproblem och en irriterande syster. Så sevärd!

 
4. Looking for Alaska
 
Serien jag håller på med just nu är Looking for Alaska som är baserat på John Greens bok med samma namn. Jag har läst boken för många många år sedan och när jag började se serien så kändes allt så himla obekant. Men jag har i princip sett halva nu och den är väldigt bra. Jag har nu bestämt mig för att läsa om boken, John Green gör ju en aldrig besviken. 
 
Serien hittar ni på HBO, in och kika och berätta vad ni tycker om den! 
atypical - ben platt - living with yourself - looking for alaska - netflix original - the politician