Förra veckans ljusglimtar

VARNING FÖR BILDBOMB från förra veckan. Jag vet att det redan är lördag men jag har så många fina bilder från förra veckan som jag vill visa er och det har inte funnits någon tid förrän nu. Min sista vecka, jag försökte ta det lugnt, njuta av de sista dagarna innan jobbet skulle kicka igång igen. Så, här kommer lite ljusglimtar från förra veckan, den sista semesterveckan för denna sommar: 
 
 
Alfons och Aurora har blivit riktigt bra kompisar! De är så söta tillsammans! ♥
 
 
Vädret var inte det bästa under veckan. Under en av mina promenader bröt ett åskväder ut och jag var fast under tak ett bra tag. Det var lite läskigt när åskan var precis ovanför mig, men efter ett tag lugnade det ner sig och jag kunde ta mig hem. Det blev en väldigt kort promenad denna dag.
 
 
När regnet har öst ner har vi myst ner oss på villan, läst böcker och ätit god mat.
 
 
Jag har gjort en pasta pomodoro på Antons villa. Hörni, det blir bara bättre och bättre för varje gång. Det är nu andra gången jag gör den och denna gång var den snäppet bättre. Tror jag kommer att bli en pastakung i framtiden! Men var rätt så nöjd denna gång! 
 
 
Aurora och jag myser till vänster och till höger kan du se henne i full fart med att jaga flugor på balkongen!
 
 
Jag har hälsat på mormor, det var ca 4 månader vi sågs sist så det var väldigt roligt. Efteråt blev det glass på torget. Jag tror jag har en ny favoritglassmak från SIA, saffransglass. Den smakar precis som en lussebulle!! Mums! Min andra favorit är apelsinchoklad. Så god!
 
 
Under min semestervecka har jag läst Caroline Erikssons nya spänningsroman Kom i min famn.
 
 
Jag har lunchat med Anna-Sara på Pavis. Det serverades ugnslax denna torsdag! Supergott!
 
 
Mera mys på balkongen!
 
 
Jag har bakat en smulpaj med blåbär. Självklart så måste man ju bjuda på gott fika när man får gäster! Elin och Anna-Sara kom över för lite kaffe och kaka. 
 
 
Sist men inte minst så har jag ätit väldigt mycket pizza föregående vecka. Och jag som vanligtvis inte äter pizza. I söndags så bjöd Erica oss till en pizzakväll hemma hos sig! Då blev det pizza för hela slanten! 
Pavis - SIA glass - aurora - caroline Eriksson - fika - kom i min famn - pasta pomodoro - pizza - saffran - smulpaj - villaliv
1
Maria

Låter bra det 🙂 Vilka fina bilder 🙂