A gift card for Christmas

I måndags var vi ett par tjejer som blev inbjudna till Sweet Vaasa tillsammans med Frukostflickorna för att fira en stor nyhet. De har precis lanserat möjligheten att köpa presentkort. För vad är en bättre julklapp än ett presentkort? Just nu kan du köpa presentkort som man senare kan använda till något av Frukostflickornas olika event, onlinekurser eller föreläsningar. Det är något med gemenskapen på alla dessa event, det är något speciellt. Om du, eller någon du känner, är ute efter ny inspiration, nya bekantskaper eller bara vill ha en anledning till att pigga upp vardagen lite, så är det här den perfekta gåvan. Något till den som redan har allt.
 
HÄR hittar du direktlänken till presentkorten! Här nedan kommer lite bilder från kvällen! Under kvällen fick vi ta bilder tillsammans med presentkorten, det blev lite mingel samt lite gott att äta.
 
Sweet Vaasa var julpyntat till max. De hade precis klätt julgranen och den var magisk. Julkänslan smög sig fram i kroppen! Och alla röda detaljer var superfina.
 
 
Michaela fotat av Nelly
Vi blev bjudna på lite gott tilltugg under kvällen, en riktigt god omelett med getost och rödbeta samt en citronkaka. Wow. Vi blev riktigt bortskämda! Tårtorna på Sweet Vaasa är gudomliga. ♥
 
En mysig kväll. Och självklart blev det ett par bilder framför granen. Tack Michaela och Frukostflickorna för inbjudan. Vi får hoppas att det kommer finnas möjlighet för fysiska event nästa år! Och stay tuned för fler bilder från kvällen!
Sweet Vaasa - citrontårta - frukostflickorna - juletider - julgran - michaela finne - presentkort
1
Josäfin

men woooow ÄLSKAR ljusslingorna runt valven!