Sista veckan i november

Halva veckan har redan passerat, vilket är helt galet! Jag tror fortfarande att det är tisdag. Men jag hoppas att ni är redo för en veckosammanfattning från föregående vecka, det är iallafall jag! Lite julkänslor har smygit sig på, firade bland annat lilla jul hemma med familjen och ätit massa julmat. Men jag har också haft dagar när jag inte velat kliva ur sängen men ändå hittat något motivation  som fått mig att påbörja dagen.  En vecka med några ups och några downs helt enkelt. Det har varit en emotionell månad så är nu glad att vi gått in i december! 
 
Iallafall, här kommer ett par bilder från förra veckan:
 
 
Jag har spanat in juldekorationen i Espen, så himla mysig! Vilken julstämning man får när man går igenom köpcentret.
 
 
Jag har druckit te hemma hos Elin. Som sagt så hra hon precis flyttat till en ny lägenhet så det var trevligt att spana in den. Vi drack även ur hennes läckra Marimekko muggar. Så fina!!
 
 
En liten tidig julklapp till mig själv. Caias nya parfym, La Nuit. 
 
 
Jag har pysslat lite, fixat lite julkort och sådant. Självklart tillsammans med Aurora.
 
 
Och så har jag självklart druckit kaffe. Massa kaffe.
 
 
Under veckans gång har jag sett på bland annat första säsongen av Sex & the City (yes, för säkert sjätte gången), jag har sett andra Aladdin filmen, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette och så har jag sett den nya julfilmen Jingle Jangle på Netflix.
 
 
Jag har ätit på restaurang för första gången sedan Coronan var som värst. Mamma bjöd mig på sen lunch/tidig middag på Rosso, där jag tog deras Pasta Mare. Inte helt nöjd men god var den.  Vi fick även vitlöksbröd som förrätt, vilket hade en väldigt kraftig smak av vitlök.
 
 
Lilla jul firades tillsammans med familjen, samt moster, hennes man och mormor. En mysig kväll med glögg, pepparkakor och jultårtor. 
 
 
Och vi avslutar med två bilder av Aurora. Det är inte ofta hon sover i sin bädd till vänster, men ibland så. Och då är hon extra söt. Och bilden till höger är tagen hemma hos mina föräldrar. Man blir trött av att fira lillajul!
Marimekko - aurora - caia cosmetics - disney - espen shopping - jingle jangle - la nuit - lilla jul - netflix original - pasta mare - rosso vaasa - sex and the city - veckosammanfattning
1
Danielas Dagbok

Nyfiken på att höra vad du tyckte om parfymen!!

Svar: I love it!! Alla Caias parfymer har varit helt amazing!! :D
Hemma Hos Felicia