Sju serietips till helgen

Glad fredag på er! Hoppas att ni fortfarande har humöret uppe. Det kanske inte är så lätt just nu, jag förstår er! Men jag tänkte pigga upp vardagen med lite grymma serietips för er som gillar fantasy. Jag har alltid haft en förkärlek för serier med lite magi, vampyrer och onaturliga monster. Det började med Charmed, sedan gick det vidare till Heroes och True Blood. Idag tipsar jag om 7 serier ni kan kolla i dessa karantäntider, sex av dem kan ni hitta på Netflix, en finns på HBO. Ett par av dessa har jag tipsat om tidigare men det finns ett par nyheter som jag fastnat för!
 
Sju serier för er som gillar fantasy:
 
 
1. October Faction
 
 
Denna har jag precis börjat kolla, väldigt intressant och jag var hocked direkt. Serien handlar om en familj som jagar monster helt enkelt. Det är monster, vampyrer, romanser och äventyr. Serien är också baserad på en serietidning. Denna måste ni se.
 
I huvudrollerna hittar ni bland annat Tamara Taylor som spelat i Bones. 

 
2. Ragnarök
 
 
Ragnarök är en norsk serie som handlar om Magne som flyttar till en ny stad och börjar uppleva onaturliga krafter. Han börjar bekanta sig med norsk mytologi och börjar slå ihop ett och ett med det och allt som händer i staden, bland annat klimatförändringar och miljöförstöringar. 
 
Serien innehåller väldigt få avsnitt, så det tog mig kanske två dagar att se allt, men jag har hört att säsong två är påväg! 

 
3. Umbrella Acadamy
 
 
Umbrella Acadamy handlar om superhjältar som barn blir adopterad av Reginald Hargreeves, en miljardär som sedan skapar the Umbrella Acadamy. De lär sig hur de ska hantera sina krafter och hur de ska leva i vardagen. Men det är något skumt med Vanyas krafter och ja, det spårar helt enkelt.
 
Jag har länge väntat på en säsong två, jag hoppas att den är på kommande snart!

 
4. Locke & Key
 
 
Familjen Locke flyttar till det mystiska "Key House" efter att deras far blivit mördad. Helt enkelt för att starta ett nytt liv. Men det de inte visste var att i huset finns det gömt flera nycklar som leder till nya världar och nya möjligheter. Bra som dåliga. Och det är flera som vill åt nycklarna för att skapa kaos i världen!
 
Så mycket spänning. Helt klart en av mina nya favoriter! 

 
5. The Order
 
 
Jack blir indragen i en mysisk order som verkade helt okej till en början, men när han sedan börjar upptäcka konstiga övernaturliga krafter hos sig och de andra i orden inser han att det inte var en slump att han blev invald. Han blir även förälskad och försöker göra allt för att de två ska kunna gå ut ur orden. 
 
Här är det massa magi och onaturliga kreaturer! Sånt gillar jag! 

 
6. Chilling Adventures of Sabrina
 
 
Tredje säsongen har nyligen släppts, jag har ännu inte sett den men jag har älskat de två tidigare säsongerna så jag måste ännu en gång tipsa er om Sabrina. Det är massa magi, romanser, drama och äventyr. Alltid något nytt som överraskar! Detta blir nog det nästa jag ska se på! 

 
7. Discovery of Witches
 
 
Sist men inte minst, min favoritserie om häxor och vampyrer. Tillsammans. Om du gillade Vampire Diaries är det här serien för dig. Det är romanser och drama. Till 100%.Vampyrer och häxor ska inte umgås tillsammans men när de blir förälskade i varandra är det inte så enkelt att hålla sig till reglerna! Även här har jag väntat på en säsong två i evigheter, jag vill ha den nu! 
 
 
Hoppas att ni hittat någon serie som föll er i smaken! ♥
Chilling adventures of sabrina - Locke & Key - October faction - The discovery of witches - The order - The umbrella acadamy - netflix original - ragnarök