Lussebullar, pepparkakor och julkänslor

Dags för en veckosammanfattning av föregående vecka. Jag jobbade kvällspass hela veckan och det var verkligen skönt med lugna morgnar med en kaffe i soffan. Veckan bjöd även på mysiga kvällar, vi invigde julbaket och ja, jag har också lyssnat på julmusik. Det är alldeles för tidigt, men när man julbakar så måste man få komma i rätt stämning. 
 
Häng med på en vecka i mitt liv:
 
 
En av de mysigare sovmorgnarna. Kaffe, en bok och något barnprogram på tv:n i bakgrunden. Så här börjar jag gärna mina morgnar. 
 
 
Även Aurora tycker om våra morgnar!
 
 
I onsdags invigde vi julen med att baka lussebullar hemma hos mig. Vi drack lite vin, åt chips och godis och catchade upp sedan sist. Skönt att ha vännerna hemma hos mig! ♥
 
 
I veckan hann vi också baka pepparkakor. Hur mysigt!!? Det är en favoritaktivitet runt julen, äta och baka pepparkakor. Vi var hemma hos Anna-Sara denna eftermiddag och vi blev bjuden på kaffe. Och i bakgrunden ser ni också skymten av vår julkalender från Rituals. Ska bli så spännande att få öppna den i december! 
 
 
Jag, Elin och Anna-Sara har också besökt Rusta för lite shopping. Jag var ute efter bland annat nya vinglas och lite juligt för mitt hem. Kom hem med många fina fynd, men råkade göra ett misstag när jag spanat in en pläd för 9,90 men när jag kommer hem inser att jag köpt e n pläd för 34,90. Vet fortfarande inte om jag ska behålla den eller byta den mot den för 9,90. Haha, vilket dilemma!
 
 
Som vanligt har jag spenderat kvällar i soffan. Har bland annat sett hela första säsongen av Kärlek och Anarki. Så himla bra. Jag har sett ett avsnitt av S.W.A.T., jag har sett Beauty and the Beast, Enchanted Christmas och så har jag sett den nya filmen Holidate med Emma Roberts. Även den var superbra! 
 
 
Och avslutar veckosammanfattningen med ett par randoms: Jag och Aurora i soffan, en myseftermiddag. Ett glas vin efter en jobbkväll. Och sist men inte minst så köpte jag en julkalender till Aurora på Rusta. Vi kommer båda få öppna luckor i december! 
aurora - beauty and the beast - holidate - julkalender - kärlek & anarki - lussebullar - nespresso - netflix - pepparkaka - rituals - rusta - vinkväll
1
mammatillmirakel.blogg.se

Finns det nåt bättre än kaffe och bok? ☕📖🙌🏻 Ha det bra!