November lider mot sitt slut

Hej på er och glad första advent! Det blev en veckas paus är på bloggen, vilket både kändes skönt och väldigt tråkigt. Det var en slitsam vecka, med mycket jobb och väldigt lite ork till annat. Jag kan ärligt säga att jag fastnat i en liten svacka, mentalt. Det är inte mycket som känns roligt och jag ser heller inte framemot något. Inte ens julen. Jag lever i en liten bubbla som jag har svårt att komma ut ur. Så helgen har jag spenderat hemma i Larsmo där jag firat lilla jul tillsammans med familjen. Det var verkligen skönt med ett miljöbyte och att få komma bort från Vasa i ett par dagar. Jag har praktiskt taget spenderat hela helgen i soffan där jag kollat disney film efter disney film. 
 
November månad är alltid svår att ta sig igenom och det är så skönt att vi snart kliver in i december. Men det jag försöker göra för att hålla humöret uppe just nu är att försöka ta mig ut och njuta av det fina vädret när solen för en gångs skull orkar titta fram. Här nedan hittar ni ett par bilder från en promenad förra veckan. Under en av mina lediga dagar så tog jag en riktig långpromenad längs vattnet för att ladda upp med d-vitamin och solens strålar. 
 
 
Vilket ljus! ♥ Man märker verkligen hur mycket man saknar solen när den varit borta i en vecka.
 
 
Jag önskar att det fanns flera utav sådana här dagar. Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en superbra helg! Kanske ni smygstartat med lite julmusik och börjat julpynta? Julkänslan smyger sig sakta fram här! ♥