November

Och där kröp vi in i November månad. Vädret idag är precis ett klassiskt novemberväder, grått, vått och kallt. Man blir ju riktigt peppad på den kommande veckan, eller hur? Vad gör ni denna söndag? Jag har en lugn och mysig morgon, har precis druckit min andra kopp kaffe och njuter innan jag ska iväg till jobb. Har ett kort pass idag men ska ändå bli skönt att komma iväg. 
 
Har ni något roligt att se framemot i November? Jag skulle nog säga att min kalender är rätt så tom  så därför vill jag försöka få in lite mer tid mer familj, systerdotter och vänner. Och min födelsedagspresent från mina föräldrar borde anlända snart så den ser jag väldigt mycket framemot! Den lär nog dyka upp på bloggen inom kort, den kommer säkert användas flitigt! 
 
 
Jag har också massa böcker att läsa, så jag tror att det kommer bli en månad där jag sitter uppkrupen i soffan med boken i högsta hugg. Min bokhög bara växer. Jag har konstaterat att jag inte är en snabb läsare, så därför tar det lite lägre för mig att ta mig igenom en bok. Men allt jag vill göra är att läsa just nu, sitter uppe sent om kvällarna för att ta mig igenom en bok. Och måste dessutom tipsa om Camilla Stens nyaste spänningsroman. Är inne på de sista sidorna just nu och jösses. Det är något med denhär boken som gör att jag vill fortsätta läsa. När jag kommit hem från jobbet är det det ända jag vill göra, ta reda på vad som händer här nest. 
 
Njut av er fina söndag! Baka något riktigt gott till eftermiddagsfikat vetja! Det hade jag gjort om jag inte jobbat! ♥
Camilla Sten - Toy Story - arvtagaren - disney - disney store - hoodie - norstedts - november - pixar
3
mammatillmirakel.blogg.se

Tack för boktipset! Kram

Alice

Åh, vill också verkligen ta tag i alla böcker jag har liggandes! Läste så mycket när jag var yngre och älskar det verkligen, måste bara hitta tillbaka. <3

Bunny Therése

Nä men tröjan, SÅ fin!!