En helg på Lapland Hotels

Det här kan nog vara ett av de vackrare hotell jag bott på. Under vår vistelse i Uleåborg bodde vi på Lapland Hotels, ett hotell med inspiration från den finländska naturen. I lobbyn kunde man hitta renhorn samt renpälsar upphänga på väggarna och hela hotellet var inrett i fina beiga toner. Även vid frukostbordet kunde man hitta råvaror från Finlands skogar, så som blåbär och hjortron. Rågbröd var också ett vinnande koncept i brödhyllan. Lax och bondost fanns också att välja mellan. Och hörni, det bästa var att kaffet serverades direkt till bordet. Hur lyxigt! Vi levde verkligen som prinsessor under denhär vistelsen. 
 
 
Så här såg vårt hotellrum ut, mysigt, speglar i varje hörn och vi hade utsikt ut över restaurangen vilket var ganska coolt. 
 
 
Breakfast time! För mig är det väldigt viktigt att frukostbufféen har ett stort utbud med bröd, yoghurt, ägg, croissanter och frukt. Jag var väldigt nöjd över Lapland Hotels utbud, lax på frukostmackan äter man ju inte varje dag! 
 
 
Ett par bilder från lobbyn, mysiga soffor och fåtöljer och härligt ljus från de stora fönstren. Det fanns även en pool i källaren som var öppen från kl 17 men vi var alldeles för trötta efter vår shopping för att ta oss upp från sängen. 
 
Men jag kan varmt rekommendera Lapland Hotels för er som har tankar på att besöka Uleåborg i framtiden. Nära till gångstigar och centrum. Enkelt att ta sig fram! ♥
Oulu - Uleåborg - frukost - hotellfrukost - hotellrum - lapland hotels
1
Amanda

Vilka fina hotellrum - känns riktigt lyxigt!