En stormig vecka

Hej på er! Dags för en veckosammanfattning av förra veckan. Som sagt så drabbades vi ju av stormen Aila förra veckan vilket gjorde att jag höll mig inne rätt så mycket, kollade massa serier och mest låg i soffan. Jag kände inte riktigt för att söka mig ut i höststormarna. Och jo, även Disney + släpptes så jag har sett massa filmer därifrån, bland annat första High school musical filmen och The Princess diaries! Den är ju så bra! Jag hade också mamma på besök under veckan, åt massa gott och shoppade nya saker till lägenheten. 
 
Men här kommer ett par bilder från förra veckan:
 
 
Här får man aldrig äta frukost ifred haha. Har oftast sällskap vid matbordet på morgnarna! Och mamma hade med sig tomatbröd ända från Larsmo så det har jag mumsat på till frukost i flera dagar! Fagerudds bageri i Larsmo måste nog ha det godaste brödet!
 
 
Mamma och jag har lunchat på Espresso House. Vi tog varsin bagel, jag tog deras bagel med avocado och ägg. Jag blev lite besviken på den eftersom att den saknade smak. Den var väldigt tråkig helt enkelt. Men tog en pumpkin latte till så det jämnade ut sig där. Den är så god!
 
 
Denna fina tröja har jag fyndat second hand, för bara 2€
 
 
En lyxfrukost! När mamma var här unnade vi oss hotellfrukost, alltså det finns inget bättre än en riktigt god croissant och kaffe till frukost! ♥
 
 
Jag har provat denna fotmask. På Rusta kan man hitta väldigt billiga, tror denna låg på 1,99€. Annars brukar de ju kosta upp till 20 € om jag inte minns helt fel. Men det var lite mysigt att ha de på, vet dock inte om de hjälpte så mycket men för en spakväll är det ju perfekt!
 
 
Och ett litet Aurora collage. Hon har velat vara nära hela veckan. Jag tror verkligen att husdjur känner av när deras matte mår lite sämre eller är ledsen. För Aurora har verkligen velat mysa, slicka mig på näsan och oftast när jag vaknar om morgnarna så ligger hon där bredvid mig. Hon tar hand om mig sådär lite i smyg tror jag. Hon vill visa att hon finns här! Hon är så underbar! Vad skulle jag göra utan henne! ♥
 
 
Kvällsmys! Så här ser det oftast ut om kvällarna. Nu har jag också börjat tända ljus för att höja mysfaktorn. Oftast blir det kvällsmål framför nån serie eller nåt youtube klipp. 
Espresso House - aurora - bagels - croissant - fagerudds bageri - fotmask - frukost - hotellfrukost - kvällsmål - loppisfynd - na-kd - pumpkin spice latte - rusta - second hand - tomatbröd - veckosammanfattning