Vem är du?

Men hallå! Kul att just du tittar in idag. Jag har nämligen ett par frågor jag vill att du svarar på idag. Ni är ju ett par som tittat in här medan jag varit borta och jag är lite nyfiken på vem som läser min blogg. Jag tycker att det skulle vara roligt att lära känna mina läsare lite, komma er lite närmre. Jag har nu snart bloggat i 10 år på den här bloggen och jag tror aldrig att jag gjort ett sånt här inlägg. Det här kommer bli spännande. Så släng in en kommentar där ni svarar på följande frågor.
 
1. Ålder och kön?
2. Var kommer du ifrån?
3. Vad vill du se mera av på min blogg?
 
Tre enkla frågor, tar ca 1 minut att svara på och jag skulle bli så glad om ni tog er tid och svarade på dem! Massa kramar till er! ♥ Här nedan bjussar jag på en outfit tagen i slutet av januari när jag precis färgat håret!
 
 
dagen när bilderna togs var också första gången på kanske en månad jag kände mig genuint glad. det var en bra dag, mamma var på besök, jag kände mig fräsch efter frisörbesöket och det var fint väder ute.
 
här ser man också rosé nyansen i håret!
Dagens outfit - Label4 - outfit - rose gold
9
Alice

Kvinna 30+, från Vasa. Hittade din blogg av en slump, och har fortsatt titta in då jag gillar korta vardagsinlägg som inte är allt för invecklade. Fortsätt så :) Lite tankar och funderingar varvat med lite bilder, filmtips, mattips och sånt.

PJ:s byffé - från by till fe

En farbror, 66 år ung
Oxkangar by i Oravais skärgård

Vardagsberättelser.
Jag ser gärna mera av dina fina bilder, Auroras äventyr, landskap och stadsvyer, inte minst från Vasa och Jakobstad. Tänk om du skulle våga dig på street photography? Det vore en utmaning! :-)

Vicki

1. Victoria, tjej
2. Från Larsmo
3. Veckosammanfattningar är kuliga.

Elin

26 år, tjej ✌️
Vasabo 🏡
Jag gillar din blandning av olika vardagsinlägg ✨

Sebastian

Man, ca 30 år.
Från J:stad
Gillar som övriga vardagsinlägg. Hittat bloggen via FB Finlandssvenska bloggare gruppen.

Anni

25-årig tjej💁
Bor i Vasa
Allt du fotograferar! Jag gillar att du får så fina "vardagsbilder" samt alla snygga outfits🤩
Jag gillar dina vardagsinlägg blandat med tips och ärliga inlägg. Du gör det redan så bra💕

Andreas

Man 55år
Från Syd-Afrika och Sverige Umeå trakten
Bio pappa Finsk
bio mamma Svensk
adopterad till sydafrika

Första besöket och tycker du har en fin blogg. Fortsätt så.

Julia Müller-Sandvik

Kvinna, 31 år från och i Umeå :)
Minns inte hur jag hittade till dig, men när jag hade egen blogg kommenterade vi lite till varandra. Nu finns jag på instagram istället @juliamullersandvik

Jag gillade särskilt när du jobbade på ett hälso...hem? Hahaha konstigt att jag gillade det så mycket men minns så lite. Och så har jag för mig att det var Umeåfokus ett tag, det gillade jag också för att jag fick lite perspektiv på min hemstad på något vis. Du gjorde den finare.

Då var i alla fall inlägg om vardag, jobb, hälsa och mat centrala, och det gillar jag än :)

Natalie

24 årig kvinna från Jakobstad. Hittade din blogg för läänge sen o har läst den tidvis sen det. Gillar att du har vardagsinlägg blandat med recept och boktips. Väldigt fina bilder tar du också :)