Aurora och flytten

Hur har Aurora anpassat sig med flytten och den nya lägenheten? Aurora är exemplarisk när det kommer till nya utrymmen, hon älskar att utforska och upptäcka. Det kan vara lite klurigt att flytta med katt men jag är väldigt tacksam över att Aurora är så modig och självständig. 
 
Även under flyttens gång var hon duktig. Jag ville att hon först skulle få bekanta sig med den nya lägenheten innan vi flyttade in alla möbler. Alltid spännande med nya lokaler. Jag ville också att min mamma skulle agera som en barnvakt till henne medan pappa och jag bar in alla grejer. Hon var aldrig ensam under de två första dygnen i lägenheten vilket jag tror var bra för henne. Då kunde hon göra sig bekväm, hitta tillbaka till sina favoritsovplatser och kanske upptäcka några nya. 
 
 
Redan efter ett par dagar kände hon sig som hemma. Jag tror dessutom att hon gillar denna lägenhet mer än den hon bodde i innan. Det var någon sorts aura i den förra lägenheten som både jag och Aurora kände av som kanske påverkade oss. Hon har dock inte vant sig med de nya ljuden, grannar som bankar i väggen, prat från trapphuset eller bilarna som parkerar utanför. Men det jag tror hon gillar mest är den inglasade balkongen. Jag tror att den kommer bli en succé nu i vår. Ännu är det lite för kallt för henne att vara där ute men inom en månad så ska jag flytta ut hennes klätterträd så att hon kan spionera på alla våra grannar. Det kommer bli så bra. 
 
Jag är väldigt tacksam hur lätt Aurora har att anpassa sig, hon är väldigt enkel att flytta och att resa med. Hon ligger alltid snällt i sin bur när vi åker hem till Larsmo och även hemma hos föräldrarna har hon lätt att anpassa sig. Jag insåg också att vi snart har bott tillsammans i 3 år. Varför går tiden så snabbt? 
 
 
min lilla prinsessa ♥
aurora
1
lisa

Vilken söt kisse och vad skönt att hon anpassade sig så fort. Jag beundrar verkligen människor som anstränger sig för att djuren ska må så bra som möjligt :) Kram