some new snapshots

Här kommer lite sneakpeaks från lägenheten. Den här lägenheten går i flera gråa färger, det är många vita och gråa nyanser som gör att lägenheten känns hemtrevlig och mysig. Nu i helgen har jag försökt få ordning på det sista, har väl gått sådär när jag mest bara velat ligga i soffan. Jag har dessutom knappt lämnat lägenheten denna helg, jag har bara velat mysa, läsa och kolla ikapp både serier och mina favoriter på youtube. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag försökt ta hand om mig själv och bara vila. 
 
Jag känner ofta att när jag jobbat flera dagar i rad och varit väldigt social så ser jag framemot att spendera någon dag ensam. Då njuter jag av mitt eget sällskap, ibland kör jag en rejäl städdag eller något liknande. Så i går var jag hemma hela dagen tillsammans med Aurora, lagade god mat och låg i soffan största delen av dagen. Det var precis vad jag behövde. Idag har jag haft syster och hennes familj på besök och ikväll kommer tjejerna över. Enligt mig så är det här en riktigt bra helg! ♥
 
 
jag har köpt hem fina ljus från emayanhome, de ger lägenheten en fin och mysig känsla och dessutom doftar de gott av lavendel. 
 
 
jag lever bokstavligen i mina tofflor från Rusta, bästa investeringen!
 
 
jag har också köpt nya sängkläder från Jotex, självklart i min favoritfärg!
emayanhome - lägenhet - nespresso - rusta - torso candle
1
Josäfin

omg vad snygga ljus!! och älskar allt lila :D

Svar: JAG MED! min nya favoritfärg!
Hemma Hos Felicia