Veckan med stort V

Hallå! Nu är det dags för en liten veckosammanfattning från föregående vecka. Det var nämligen veckan med stort V. Jag satt i princip och rullade tummarna hela veckan för på söndagen så skulle mina föräldrar komma förbi och hjälpa mig flytta. Därav blev det heller inte så mycket bilder under veckans gång, men ett par kan jag iallafall visa er. 
 
Här kommer lite bilder från förra veckan:
 
jag har en massa bilder på Aurora från förra veckan, hon var tydligen extra söt. hon förstod inte riktigt varför jag stökade runt så mycket. varför alla möbler låg huller om buller i lägenheten.
 
jag var väldigt rastlös i mitten av veckan. jag hade två lediga dagar men jag kom mig inte för att göra något. jag kom på mig själv med att sitta och stirra in i väggen ett tag. vet inte vad det var men min hjärna ville inte samarbeta med kroppen. 
 
aurora fick sin första fanbild förra veckan. fin eller hur!? 
 
dagen D. Aurora och jag gör oss redo för flytt. aurora försökte hjälpa till men det slutade med att hon lekte och sprang runt i stället. 
 
den var en intensiv söndag men vi klarade det. efter sisådär 5,5h var vi klara. vi woltade även lite mat för att ta oss igenom dagen. (fun fact: jag älskar stekta nudlar, finns det någon godare thaimat?) 
aurora - thaimat - veckosammanfattning