Auroras birthday gifts

Den fjärde juli fyllde min bästa vän 1 år. Ingen kan ha missat det. Här i veckan så delade jag även med mig av ett inlägg om mina tankar angående att fira sina husdjur. Det kan ni hitta HÄR om ni är intresserade. Eftersom att det var Auroras första födelsedag så slog jag på stort. Man fyller ju år bara en gång om året. Självklart så skulle hon få massa presenter! 
 
Hon fick allt från kattgodis till ett mysigt tält. Jag tror hon var supernöjd med sin födelsedag! 
 
 
Hennes nya favoriter. När jag tar fram påsen blir hon helt galen. De här kan jag varmt rekommendera om du är ute efter något riktigt lyxigt till din katt. Och de luktar inte så äckligt heller som kattgodis brukar göra. 
 
 
Hon fick också en liten Mimmi leksak, disneyälskaren i min jublade när jag hittade denna i butik! Man fick även med en påfyllning av kattmynta! 
 
 
Och min personliga favorit, kattältet! När jag såg detta var jag nästan tvungen att köpa det. Såååååå fint och mysigt! Passar även bra in i inredningen här hemma. Och hon älskar det. Visst var jag lite skeptisk om hon verkligen skulle sova i det men flera kvällar när jag gått och lagt mig har jag kunnat hitta henne där! ♥ Och alla hennes presenter köpte jag inne på Musti & Mirri.
 Auroras första födelsedag blev riktigt lyckad! Få se vad det kommande året har att erbjuda! 
aurora - brit care - disney - födelsedagskalas - kattgodis - musti & Mirri
2
Angelica Wåhlin

Så fint ordnat ju, tror hon blev supernöjd :)

enna

Det är något mysigt med att köpa presenter till sitt djur :)

Svar: faktiskt!! :D
Hemma Hos Felicia