First week in my new apartment

En vecka går snabbt när man har roligt, eller fullt upp. Åter igen är det dags för en veckosammanfattning. Det var många utav er som skrev i detta inlägg att ni gillar mina veckosammanfattningar och självklart så ska jag fortsätta med dem. Även jag tycker att det är roligt att sammanfatta veckan och allt man sysslat med. Denna vecka hade jag rätt så många bilder på mobilen som jag vill visa er. Dock hälften är på Aurora, har fångat många fina bilder på henne när hon försöker anpassa sig i lägenheten. 
 
När jag inte jobbat så har jag spenderat största delen hemma. Jag hade en ledig helg men passade på att vila och återhämta mig. Just nu så är det väldigt viktigt för mig. Jag gick knappt utanför lägenheten vilket förvånansvärt kändes så skönt. 
 
Scrolla neråt för att ta del av fina vardagsögonblick från förra veckan:
 
 
Första natten i lägenheten. Jag vaknade upp till en mysig Aurora bredvid mig. Jag tror hon var lite orolig (men trött) under natten och ville vara nära mig. Hon sover sällan tillsammans med mig i sängen men de första nätterna ville hon vara nära. Vi vaknade rätt så tidigt så vi valde att kolla på Isprinsessan, en av mina favoritfilmer.
 
Aurora har utforskat alla hörn, alla skåp och alla rum i lägenheten. Men hon trivs. Jag ser det på henne. Jag längtar tills det blir lite varmare så att jag kan sätta ut hennes klätterträd på den inglasade balkongen. Hon kommer älska att spionera på grannarna!
 
 
Min Nespresso maskin förgyller en grå och snöig dag. Det är det här jag ser framemot när jag kommer hem från jobbet. 
 
 
Jag fick ett års prenumeration på Amelia utav min syster i julklapp så det har varit mysigt att sitta i soffan en ledig eftermiddag, med en kopp te eller kaffe och bläddra igenom tidningen! Då infinner en ro i min kropp. 
 
 
Det blev en hel del disney i helgen, bland annat Lilo & Stitch.
 
 
Till vänter: en lunch på jobbet
Till höger: en frukost hemma, bananbröd med kokt ägg. Så gott!
 
 
Under helgen läste jag också denna bok.
 
 
På söndagsförmiddagen fick jag fint besök. Syster och hennes familj kom över för att spana in den nya lägenheten. Alltid mysigt att ha henne över. 
 
 
Sammanfattning av helgen: supermysig. Jag har lyssnat på kroppen, gjort saker jag gillar, vilat men ändå varit social. Jag hoppas att det kommer flera sådana här veckor. Känner mig ändå lite peppad för våren!
 
 
Elisabeth Norebäck - Nadia - amelia - aurora - bananbröd - disney - familj - nespresso - systerdotter - veckosammanfattning
2
Celine

Ser ut som att du fått det så fint hemma redan!

Pauline

vad mysigt :)