Bikiniväder

Härlig dag för bikiniväder idag också, så stack till beachen än en gång! Men solen försvann, fast vi fortsatte att simma ändå!
Så nu när man är hemma så ska jag försöka hitta några kläder till begravningen imorgon (yepp, jag som älskar kyrkan -.-' ). Men nog ska vi överleva...
Bra timeat eller vad. Tog precis när killen hoppade!

Torsdagen den trettionde

God morgon!
Gick och sova tidigt igår, otroligt trött efter en hel dag vid stranden. Vaknade tio så nu borde jag vara utvilad, men ändå så känns det inte så. Har planer att sticka till villan igen idag. Ska till staden och köpa en luft madrass ( syrran vill ha en ) så sticker med det samma till Loppis och se vad de har där. Så mera sol på schemat idag. Härligt! Är nog lite röd här och där men får ta det lite lugnt idag!
Work in progress!
1

The beach

Hej alla! Har haft fullt upp hela dagen. Ja, vet inte om man kan kalla det "fullt upp" för har bara solat och simmat hela dagen. Snacka om att jag blivit brun. Men mina vänner säger att jag är blek, men vi ska inte börja jämnföra med varandra. Jag är brun på mitt sätt. Är väldigt blek från början! Har iallafall inte haft tillgång till dator.

Efter att jag kom hem från villan så blev det beachen med tjejerna, och kom hem vid 8. Hungrig var jag så har nu ätit upp mig för hela vintern. Haha!
Hade nu tänkt njuta framför en film, vi har antagligen inge popcorn så får leva med min Coca cola dåå !
Fick sätta mig på golvet för att få bra ljuus!

BTW så älskar jag mitt hår just nu! Precis den färg jag vill ha! Tack solen för ditt arbete. Lite för mörkt i början, men nu är det perfekt! :)
1