Spegel, spegel - BOKTIPS

Ni har väl inte missat att Cara Delevingne har skrivit en roman? Tillsammans med Rowan Coleman har hon skrivit en ungdomsroman som är, enligt min mening, otroligt bra. Jag kan på en gång säga att jag älskade den och hade så svårt att lägga ifrån mig den om kvällarna. En bok som alla unga borde läsa, i mean it! 
 
scrolla ner för att läsa vad den handlar om: 
 
 
"Red, Leo, Rose och Naomi har aldrig passat in bland de andra eleverna på Pimlico Academy de är outsiders som känner sig mest bekväma när de sysslar med musik och sitt band, Spegel, spegel. För 16-åringarna är det nästan lika svårt att försöka smälta in i skolan som att hantera livet hemma. Red har en alkoholiserad mamma och en pappa som aldrig är där. Leos bror sitter i fängelse. Rose använder sex och alkohol för att döva smärtan efter ett brutalt överfall. Naomis punkprinsess-persona ger henne friheten att vara sig själv.

När Naomi plötsligt försvinner och sedan hittas medvetslös, blir hennes vänner chockade och förvirrade. Var det en olycka eller försökte någon medvetet skada Naomi? Om hon hade problem, varför kom hon inte till dem? Hur väl känner de egentligen sin vän och varandra? Om Naomi vaknar upp från sin koma, kommer hon någonsin att bli densamma igen?

För att kunna förstå vad som hände Naomi måste Red, Leo och Rose konfrontera sina egna mörka hemligheter och rädslor, och till slut också skillnaden mellan vad de egentligen känner, och vad de visar utåt."
 
 
Caras inledande ord som får en att fälla en tår. Hon är för underbar! ♥
 
Vilken bra start för Cara, hennes debutroman är en succée! Spegel, spegel är en berättelse om identitet, sexualitet, kön, starka känslor, sociala medier i all deras komplexitet, och det farliga i att dölja sitt sanna jag. Hörni, klicka hem denna. Ni kommer inte att ångra er! 
Cara Delevingne - debutroman - mirror, mirror - polaris bokförlag - spegel, spegel - ungdomsbok - young adult
3

FREDAGSPEPP - wildfulness

 Hör upp! Det är fredag idag och dags för lite FREDAGSPEPP. Fredagspepp är ett koncept här på bloggen som innebär att jag hyllar någon som ag tycker behöver lite extra kärlek och pepp, någon som har inspirerat mig lite extra under veckan. Och här under de senaste dagarna har jag insett att det finns så himla många inspirerande, härliga tjejer där ute som publicerar grymma inlägg och som verkligen lägger detdär lilla extra på sina bloggar. Jag hade minsann svårt att bara välja vem som jag ville hylla denna vecka.
 
 
 
Denna fredag vill jag hylla en fin tjej från Linköping. Själv beskriver hon sig som en crazy plant lady, daydreamer och en minimalist junkie. När man klickar in sig på hennes blogg får man en varm känsla i kroppen och en känsla av att den här tjejen har hjärtat på rätt ställe. Tjejen jag pratar om heter Josefine Eklid och driver bloggen WILDFULNESS. På hennes blogg kan du hitta fina vardagsinlägg, en del second hand fynd och inlägg om fina yoga och mindfullness. Hennes inlägg gör mig inspirerad till 100% och jag gillar verkligen hennes stil. 
 
Klicka er in på hennes blogg och inspireras du med, hennes texter får en verkligen att fundera lite extra!
 
 
Tre fina bilder som beskriver Josefines blogg väldigt bra ♥
fredagspepp - wildfulness
2

MY PINK HOODIE

Det var den torsdagen det. Att få komma hem och byta om till mjukiskläder är det bästa jag vet. Men såhär såg jag iallafall ut dagen till ära. Jag är lite smått förälskad i denna rosa färg. Är den inte mysig? 
 
 
Hårband och hoodie Forever 21, Jeans Gina Tricot
 
 
Nu ska jag krypa ner, se lite serier och förbereda mig mentalt för morgondagen. Det är fredag (woho) och för mig innebär det slutspurt inför helgen, alltså skriva skriva skriva på uppsatsen. Blir en intensiv och motig dag men får unna mig lite godis mot kvällen. Det är ju det bästa med fredagar! 
 
Hoppas ni haft en rikigt fin dag! ♥
Dagens outfit - forever 21 - hoodie - rosa
7