TVÅ LOPPISFYND

Jag var inne på S & F loppiset här i Umeå i söndags med målet att fynda några stickade tröjor. Jag tyckte att min garderbo behövde lite tillökning av varma och mysiga tröjor. Två fina stickade tröjor fick komma med mig hem!! Båda är av längre modell och passar perfekt till ett par tights eller ett par vidare sköna byxor! 
 
 
En vit stickad tröja för 25 kronor.
 
 
Älskar färgen på denna! Den blev min för 40 kronor. 
S & F - Umeå - fynd - loppis - second hand - stickat
5

Höstinspirerande insta-konton

Vi har nu nått sista dagen av Oktober. Innebär det att hösten är över nu och att vi övergår i någon sorts "pre-vinter"? Väderprognosen säger ju att det ska komma snö imorgon!? Men oberoende om hösten är över eller ej vill jag tipsa er om 9 instagram-konton som framkallar extra höstkänsla: 
 
1. dudeellen
 
Ellen har även flera inspirerande matbilder, inspirerande gröttallrikar och avokadomackor. Spana in! 
 
2. angeliqe.nu
 
Angelica bor på landet och när jag ser hennes bilder vill jag bara ta mitt pick och pack och flytta till vår sommarstuga. Tänk er att sitta framför brasan med en kopp kaffe och yllestrumpor. Finns det något bättre? 
 
3. emmawagenius
 
Emma kan ni också hitta på hennes blogg, klicka er in HÄR
 
4. gracewithabookinherface
 
Mitt favoritkonto när det kommer till böcker, hon har så många underbara bilder med inspirerande böcker och jag får så himla många boktips så att min "to-read" lista svämmar över. 
 
5. hansux
 
En finsk tjej på 21 år som du även hittar på hennes blogg. Klicka HÄR.
 
6. kass.es
 
Inspiration x100!!!!!!
 
7. sarahbelle93x
 
23 årig youtuber som bor i Los Angeles, en grym tjej med otroligt härliga bilder. Man får en glimt av hur det är att befinna sig och bo i LA. 
 
8. simply_kenna
 
Också en youtuber, men hennes instagram-konto är #goals. Hon älskar Harry Potter, tatueringar och blommor. 
 
9. truelane
 
Och sist men inte minst har vi Chelsea, bloggare som är bosatt i Storbrittanien. Du hittar hennes blogg HÄR
 
#goodlooking - angelique.nu - dudeellen - emmawagenius - gracewithabookinherface - gröt - hansux - harry potter - höst - instagram - kass.es - los angeles - pumpa - sarah belle - simply_kenna - sommarstuga - truelane - yllestrumpor - youtube
1

So much life in one little world

God kväll på er! Helgen börjar lida mot sitt slut och snart måste jag börja ta itu med tentaplugget på allvar (idag har jag smygstartat lite). Söndagen har visat upp sin bästa sida med strålande sol och 6+ grader. Jag har försökt maxa dagen, tvättat massa kläder, promenerat i solskenet, fyndat second hand och fikat. 
 
 
Snacka om bra väder. Jag vaknade inte på den bästa sidan men efter några minuter i detta väder fick jag ny energi och positiva tankar. Dessutom råkade jag stiga upp klockan 7 (!!) eftersom jag helt glömt bort att vi ändrade klockan inatt och klockan på min mikro stod på klockan 8... En liten tabbe. 
 
 
Jag cyklade in till stan för en sen lunch inne på Waynes, en ceasar sallad blev det. Dock var jag lite besviken på den, kändes lite smaklös. Men satt iallfall och pluggade i någon timme eller tills det blev mörkt. Nu blir det ju mörkt redan vid halv 5. Och temperaturen var nere på 2+grader, då tyckte jag nog att det var dags att ta mitt pick och pack och lämna upphandlingar och egenkontroller. 
 
 
Nu har jag precis gjort iordning en kopp pepparkakste (halloween är över och jag börjar förbereda mig för julen). Jag har också bäddat nya lakan i sängen, ska snart hoppa i duschen och avsluta dagen med en sista halloweenfilm! 
 
Hoppas ni haft en superbra Halloween-helg, imorgon ska vi försöka inleda veckan med positiva tankar och massa pepp! Ha det bra! ♥
Umeå - Wayne's Coffee - mon amie - studieliv - söndagsmorgon
3