Grönsakswok med Halloumi

Middagstipset som jag velat tipsa om, som skulle ske förra veckan men studierna kom emellan. Att göra olika kombinationer med nudlar är min nya favorit och denna gång kockade jag ihop en wok med halloumi, paprika, gulbetor och broccoli. 
 
Denna gång körde jag på risnudlar, vilket jag tycker är ett bra sätt att variera (speciellt om man äter nudlar flera gånger i veckan haha). De kan man hitta i den asiatiska hyllan i mataffären. Där kan man även hitta lite smått och gått som man kan tillsätta i woken. ♥
grönsakswok - halloumi - middag - middagstips - risnudlar
1

Positive Vibes

 
Den vackra sidan av Umeå. En kväll i solnedgången.
När livet kändes bra.
När positiviteten flödade. Det var förra veckan.
Man önskar att det alltid kändes så, men ibland måste man kämpa lite.
Umeå - dikt - kultur på väven - umeå älv - väven

Grillsäsongen är inledd

I helgen har jag fått inleda grillsäsongen. Jag och ett par klasskompisar samlades för att grilla lite smått och gått, som en bra avslutning efter en tuff vecka. Det var lite småkyligt i luften men solen var iallafall framme och värmde litegrann. ♥
 
 
På grillen kunde man hitta grönsaker, vitlöksbaguetter, soyakorvar, köttbullar, majs och svamp. Jag är ett stort fan av grillad mat, det är det bästa jag vet när det kommer till matväg om sommaren.  
 
 
Det var så länge sedan jag åt vitlöksbaguetter, de är så himla goda. En hel baguett slank ner, det är inget jag skämms för haha. 
 
 
Som efterrätt blev det marshmallows. Ser ni den perfekta bruna nyansen!! ♥
 
 
Så härligt att bara sitta och grilla en stund, njuta av vädret och sällskapet och bara prata ett par timmar. 
Carlshem - Umeå - grilla - grillsäsong - majs - marshmallows - soyakorv - vitlöksbaguett - zucchini