Dagens LISTA

Dagens: 
 
Humör: 
Klockan är 09:02 och jag är på rätt så bra humör. Jag börjat dagen med en morgonpromenad och frukost samt två koppar kaffe så jag är minsann redo för dagen. Jag hoppas att humöret håller sig på denna nivå hela dagen, det skulle vara super! 
 
Mående:
Det är helt okej, jag försöker peppa mig själv och tänka positivt just nu. Det är mycket med uppsatsen och min hjärna hänger inte riktigt med ibland. Igår kväll kändes det som att jag hade en stor sten i bröstet pågrund av att jag är urusel på att ta åt mig kritik och sånt. Men har nu sovit på saken och vaknat upp med positiva tankar. ♥
 
Borde:
Jobba med uppsatsen, dammsuga och se klart Riverdale (bara två avsnitt kvar nu)
 
Klädsel:
När jag ska sitta en hel dag i skolan vill jag alltid köra på något bekvämt, ett par tights eller mjuka, bekväma byxor med någon hoodie. SÅ kommer jag se ut idag. 
Planer:
Ska strax söka mig mot skolan för att skriva och läsa lite, jobba med uppsatsen och försöka bygga upp ett schema inför den kommande veckan. Justv nu måste jag göra upp listor eller scheman för att jag ska hålla koll på allt. Mot kvällen så ska jag göra en god middag och se klart Riverdale. Det är så spännande nu. 
 
Materiella vill ha:
En ny yoga-matta. Har spanat in en fin rosa inne på Stadium. Kanske jag köper den i helgen? 
 
Fundering:
Den klassiska frågan: "Vad ska jag käka till middag ikväll?"
 
Längtan:
Min mamma kommer och besöker mig i helgen, så jag längtar till fredagen! Då ska jag pussa och hålla om henne! Vi ska äta gott och (som vanligt) och umgås! 
 
Låt:
Som sagt så har jag snöat in mig på Riverdale nu, så dagens låt får vara Mad World som Archie, Veronica och Betty sjunger i avsnitt 8 på säsong 2. 
 
Hoppas ni får en riktigt fin dag! Kram! 
lista - riverdale
20

En bra start på veckan

Vecka 5 kan inte börja bättre. Denna vecka har jag fått äran att bli Veckans bloggBlogg.se. Ja men det är ju helt galet. Det ger en verklgen en boost och massa pepp att fortsätta blogga fastän bloggmotivationen inte alltid är på topp. Det är de här små händelserna i vardagen som kan förgylla dagen. ♥ Isa ställde ett par riktigt spännande frågor, bland annat vilka bloggar jag läser och hur en perfekt matdag ser ut för mig! 
 
 
Klicka HÄR för att komma till intervjun! 
 
Veckans blogg - disney - lösgodis
3

a breakfast tip

Vid det här laget borde alla som läser min blogg veta vad jag käkar till frukost. Det är ingen nyhet att jag äter yoghurt med varierande topping, en succée enligt mig. Och det är ju det bästa när man kan variera på tusen olika sätt, det gör det alltid lite roligare att stiga upp på morgonen. Dessutom tröttnar man aldrig. 
 
Idag vill jag tipsa er om en grym müsli som jag länge planerat att köpa men tog mig äntligen i kragen när de reade ut "jul-müsli" i början av januari. Jag älskar kanel och denna innehåller alla julkryddor man kan tänka sig. Jag vill tipsa er om Mymüsli. På deras hemsida kan du hitta allt från müsli till granola och gröt. Och jag har inte kommit till det bästa än. Du kan också mixa din egen müsliblandning. Alltså wow. 
 
Så jag köpte deras adventsmüsli, en müsliblandning som skriker Felicia. Den innehåller chokladmandlar, havregryn, dinkelflingor, äppel-kanel crunch, fikon, chokladdinkelkulor och massa julkryddor. Jag har haft denna på min frukost varje dag nu och det börjar snart ta slut. Då kommer jag gråta floder. 
 
 
 
nej, detta är inte sponsrat utan jag älskar verkligen Mymüslis produkter. Det finns något som passar alla. Paleo, proteinrik för dig som tränar, hangovermüsli och så overnight oats. Och granola i flera olika smaker! 
adventsmüsli - frukost - mymüsli - müsli - tips - yoghurt