Vill somna med dig tätt intill

 
Stickad tröja_Gina Tricot, Kjol_H&M
 

Har spenderat hela dagen ensam i Bosund. Eftersom att vi skulle få en gäst till huvudbiblioteket så var det ingen som kunde arbeta i Bosund. Så jag fick ta över. Har varit en riktigt kul dag! Blev också en snabb vända till Kokkola för att hämta upp min telefon som har varit på service i 2 hela veckor. Och den verkar inte fungera ännu. 
 
 
Mode - fashion - outfit - vinter
16

Tips till er

 
Ett litet boktips till er alla läsglada där ute. Just nu håller jag på att läsa denna bok, 90 minuter som är skriven av Katarina Persson. Denna bok är kanske något för dig som gillar Lucy-Anne Holmes och Sophie Kinsellas böcker. 
 
Boken handlar om Nina, som drömmer om att jobba som receptionist på ett lyxigt hotell. Men hennes drömmar går i kras och hon börjar jobba som assistent åt en världskänd skådis. Man får följa med henne, i strävan på hennes drömjobb. Så om ni inte har något för er så kom förbi biblioteket vet ja och låna! ♥
 
90 minuter - Katarina Persson - bok
2

Lace Bra

 
1. Lucy Lace Bra 2.Trekantsbh 3. Trekantsbh 4. Stine Bra
 
Något som jag absolut ska satsa på nu i vår är dessa trekantsbh:ar. När det börjar bli lite varmare och man kan använda mera trasparanta kläder är dessa bra att ha under. Är helt förälskad i Monkis Lucy Lace Bra (nummer 1). Har drock redan inskaffat nummer tre, den är från H&M. Dock har jag en i svart eftersom det passar mig bättre eftersom jag är så himla blek. Men spets är helt klart något som jag kommer satsa på nu i vår.
fashion - lace bra - spets - triangelbh - underkläder
3