Modell för en dag

bilder lånade av Elin 
 
Såhär blev resultatet av sminkningarna som Amanda gjorde på oss i fredags. Så snyggt! Dessutom skulle de ha en photoshoot precis efter oss så vi passade på att låna deras lampor, bilderna blev så snygga. Inte varje dag man får leka modell! 
makeover - modell - photoshoot
5

En outfit i Helsingfors

 
En outfit från Helsingfors, precis före vi skulle sticka in till staden. Vädret var super, kunde köra på en klänning och läderjacka. 
 
Inför min Umeåresa som ägde rum för en månad sedan köpte jag en ny väska, var i stort behov av en. Så hittade denna snygging inne på Tuuri, på köpet fick man också en liten vit väska som ni kan se i dethär inlägget
Helsingfors - helsinki - outfit
1

Helsingfors - Dag 2

 
Runt klockan 11 hoppade vi på bussen in mot centrum!
 
 
Vi började dagen med ett besök till Starbucks, ett måste enligt mig. Det var riktigt bra väder så vi satte oss ute i en park och njöt av vädret. 
 
 
På Elins "platser-att-besöka lista" stod Domkyrkan, eller ska vi säga "det vita huset". 
 
 
Sedan var det dags för lunch. Vi mötte upp Erica som åkt tåg från Åbo och begav oss mot en asiatisk buffée som innehöll sushi. Så himla gott! 
 
 
Mot kvällen fixade vi till oss och satte oss på bussen mot Östra baggböle. Där blev det middag hemma hos Joanna, vi körde på wook och nudlar. Enkelt och gott. Vi satt och pratade ett bra tag innan det var dags att åka hemåt. 
Helsingfors - helsinki - starbucks
2