We are young

2011
 
2012
 
Båda bilderna är tagna på Julafton, men med ett års skillnad. What happend? Varje år så ser man en skillnad på oss två. Hårfärg byter vi ju väldigt ofta också! Vi har nog en tradition att fota nya bilder på oss på julen. Yep, snyggare och snyggare för varje år eller!? Haha! 

Från Ylläs

 
Hallåå!! En liten uppdatering från Ylläs. Har avklarat andra dagen i slalombacken idag. Har faktiskt gjort framsteg. Första gången man ställer sig på ett par slalom skidor och inga ben är brutna. Kan nog säga att man hamnat med ett riktigt skönt gäng här. Vi har haft ganska tur med vädret, inte alls så kallt men lite blåsigt på toppen. Men det stoppar inte oss från att spendera hela dagen i backen!! 2 dagar kvar nu, och sedan bär det hemåt. En härlig 9 timmars resa framför oss !  
3

Christmas eve

 
Ett par bilder från Julafton! Min blixt blev utan batteri så blev endast några bilder tagna under kvällen. Men spenderade den med familjen, mysigt med Kalle Anka och julskinka framför tv:n. När alla juklappar var öppnade så bar det av ut en sväng med ett par vänner, vilket slutade med att vi återigen fick en guidning runt i Jeppis. 
 
Julafton - Mode - vardag - vinter - winter
4