Hotellfrukosten

 
Den obligatoriska hotellfrukosten. Jag gillar verkligen den mysiga atmosfären på Hotell Pilen. Eftersom att det inte är så många som bor här samtidigt är matsalen mycket liten och mysig. Det är ett stort urval av pålägg, frukt och müsli. Man kan även göra sina egna våfflor om man vill. Smten är färdiggjord, bara att koppla i våffeljärnet och sätta igång. 
 
Jag har avnjutit en lång frukost nu dehär senaste dagarna med en bok som sällskap. Jag har även avslutat frukosten med en kopp kaffe, de har en cool kaffemaskin som jag bara var tvungen att testa. Imorgon är det min sista hotellfrukost innan jag tar mitt pick och pack och flyttar in till min splitternya lägenhet! 
 
Hotell Pilen - före dig - hotellfrukost - kaffe - lucie Whitehouse
1

Hotell Pilen

 
Choklad tackar man inte nej till! 
 
 
En väldigt over-sized badrock kan hittas på hotellrummet!
 
 
Jag beklagar ljuset i dessa bilder, men belysningen är verkligen dålig här på hotellrummet!!
 
Men hej på er! En liten uppdatering från Umeå är kanske något ni har väntat på (eller jag hoppas ju på det). För tillfället befinner jag mig på Hotell Pilen som är beläget rätt så nära centrum, tar inte alls länge att gå in till stan. Jag bor på ett enkelrum med gemensam toalett och det funkar hur bra som helst. Har knappt sett några grannar, förutom vid frukosten då, så det är rätt lugnt och skönt här. Det som är lite tråkigt är att rummet inte har något fönster (därav den dåliga belysningen), så det känns lite trångt och instängt. 
 
Här kommer jag att spendera två nätter till innan jag får tillgång till min lägenhet men det kommer gå så fort nu när vi har inspark för de nya kostvetarna. Det är allt från mysigt häng till sittningar ni i veckan och så ska jag också försöka hinna med en flytt där också, det är den hel massa program nu. 
Hotell Pilen - Umeå - badrock - choklad

Höstens första outfit

 
Jacka_H&M
Tröja_Gina Tricot
Byxor_ ?
Skor_Dr Martens
 
En lite höstig outfit! Jag vaknade upp i morse och såg att det visade tre plusgrader ute. Ja, nu är det dags för långbyxor och jacka. Sommaren är officiellt över. Så denna outfit från Vasa är min första höstoutfit här på bloggen! 
Dagens outfit - dr martens - höst - pink ombre - randigt - vasa
2