#throwback Valborg 2016

Glad Valborg på er! Dagen började kanske inte på bästa sett med snöstorm och isande blåst, hela Umeå var täckt av ett tjockt snötäcke när jag cyklade iväg till ICA för att veckohandla. Ett riktigt opeppande väder, vilket inte stört mig eftersom jag spenderat hela dagen på universitet med näsan i boken. 
 
Detta år har jag helt enkelt valt att hoppa över valborgsfirandet (fast det gör lite ont i hjärtat när jag ser alla snaps från firande vänner) och fokuserat på studierna. Men det kommer väl en valborg nästa år också, kanske en som erbjuder bättre väder och några extra plusgrader. 
 
Eftersom jag inte firar iår får ni idag istället en tillbakablick från förra året, när vädret var super, feelisen var på topp och när jag och några klassisar grillade ute sent om kvällen. Så MYS! Vill ha värme och grillväder nu!!! 
 
Jag var blond och körde på denna outfit. Jag kunde gå utan jacka utan att frysa. Idag har vi haft runt +1 och jag gick faktiskt till universitet i vinterjacka och stor halsduk. Vilka kontraster!!!!
 
 
Vi spelade kubb, drack och åt gott och samtalde till sent på kvällen utan att frysa. Det känns som att våren är lite sen iår. Men förra årets valborg var toppen! 
Umeå - Umeå Universitet - Valborg - chorizo - halloumi - vappen

Grönt är Skönt

 
Jag har inskaffat två fina växter som ska pigga upp lägenheten lite nu i vår. Jag lade genast märke till hur rummet blev ljusare och gav liksom lägenheten mera liv. Dessa köpte jag inne på Ikea förra veckan, rätt billigt må jag säga. Växten på andra bilden kostade mig endast 12 kronor. ♥ 
IKEA - Umeå - grönt - kaffe - plantor - växter - vår - vårkänslor - vårsol
2

My Everyday Life

Det finns en liten charm i vardagsinlägg, när man får en liten glimt av hur vardagen ser ut hos en bloggare (eller rättare sagt höjdpunkterna under dagen, vem skulle vilja fota något tråkigt?). Så här kommer nu ett par bilder från veckan, lite vad jag sysslat med och självklart ätit (matbilder tar öven min mobil just nu). ♥
En frukost innan skolan. Det är oftast såhär en morgon ser ut för mig, ett youtube-klipp i bakgrunden medan jag mumsar i min frukosten. Och så har jag börjat dricka kaffe på morgonen också, det behövs just nu säger jag bara. I veckan har jag också sett Lilo & Stitch, så himla mysig disneyfilm. När jag och syster var mindre såg vi alltid på tv-serien som sändes på Disney-channel, vi har nog sett avsnitten 100 gånger om. Just nu är filmen en av mina topp 10. ♥
 
Ja här är det man hittat mig under veckan. Med näsan i boken i Lärarhuset på Campus. Ni som läste inlägget under vet att mitt liv cirkulerar kring ekonomistudier just nu och jag kämpar som bara den. Men miljön i Lärarhuset är perfekt för att jag ska hitta ett inre lugn, att jag ska bli motiverad att fortsätta läsa. 
 
 
Två middagar under veckan. Jag gjorde en riktigt god gryta med svarta bönor, rotsaker, lök, krossade tomater och ärter och varierade det genom att äta både ris och nudlar till. Och det blev även över till matlådor dagen efter! Så himla bra. Detta är nog min favorit just nu, så enkel att slänga ihop, behöver knappt stå vid spisen. 
 
Igår sjöng vi in våren på Campus. Vädret var riktigt trist men kören sjöng så vackert att man ändå kunde se sommaren framför sig. Vi hoppas på att nästa vecka bjuder på lite sol och värme, det skulle inte skada. 
 
#goodlooking - Umeå - Umeå Universitet - disney - frukost - lilo & Stitch - middag
1