MY LITTLE SISTER

Min lillasyster, solstrålen i mitt liv som framkallar ett leende på mina läppar och otroligt grymma minnen att se tillbaka på. Ni har sett henne lite här och där här i bloggen, hon fotar mina outfits (ibland mot sin vilja) och stöttar mig i vått och tort. Idag fyller hon 20 år!! Herregud vad tiden springer iväg.
 
 
"side by side or miles apart
sisters
will always be
connected by the heart" 
 
 
Ett citat jag ofta tänker på när jag tänker på min syster, fastän vi har ett hav emellan oss är vi oskiljaktiga. Näe men nu blir jag tårögd också. Bara tanken på att jag har fått en sådan fin syster gör mig så otroligt glad. Ord kan inte beskriva. Du gör mig glad, när du mår dåligt mår jag dåligt och när du skrattar skrattar jag. Älskar och saknar dig min fina syster! ♥
20 år - lillasyster - storasyster - syskonkärlek
2

en grå lördag

God morgon alla fina! Ännu en dag när man vaknar upp till ett mulet Umeå... Nu måste man verkligen försöka hitta de små ljusglimtarna i vardagen. Jag började dagen med att göra en grön smoothie och kicka igång hela systemet (ja, jag har äntligen köpt en blender). Medan jag njöt av min smoothie läste jag några kapitel i min bok, en mysig start på dagen minsann. 
 
 
08:30 i morse, smoothien klar och jag är djupt inne i min bok.
 
 
En timme senare begav jag mig ut på en morgonpromenad, jag känner mig lätt instängd i min lägenhet ibland och måset komma ut för att få frisk luft så det blev en promenad längs Nydala. Dimman låg tät längs sjön, väldigt senhöst-känsla. 
 
 
Sedan var det dags för frukost nummer 2. Gröt med jordnötssmör, äpple och lingon medan jag tittade på några youtube-klipp. 
 
Som det ser ut nu så lär det bli en lugn och rätt händelselös lördag, ska passa på att läsa en massa och har även planerat att göra en extra lyxig middag senare ikväll. Som sagt, det är de där små ljusglimtarna som man ska försöka hitta, helt enkelt göra saker man mår bra av. 
 
Önskar er en riktigt fin lördag! Ta hand om er! ♥
frukost - god morgon - gröt - hälsa - lingon - lördagsmys - morgon - nydala - nydalasjön - psykisk hälsa - smoothie
1

a salade with mom

 
En laxsalllad med guinoa, så såg förra fredagens lunch ut. Åh, jag älskar när min sallad ser perfekt ut. Blir så hungrig bara av att se på dessa bilder. När mamma anlände var hon hungrig och vi bänkade oss inne på Waynes Coffee för lite lunch. Goda sallader är min nya grej, man kan variera dem på tusen olika sätt. Lätta eller lite "matigare", beroende på hur hungrig man är. ♥
 
Har ni någon favoritsallad? 
Min är helt klart en sallad med chevré, valnötter, honung och rödbetor. Den är underbar! 
Wayne's Coffee - laxsallad - lunch - quinoa