VIDEO: Shopping i Tuuri

Dags för en video! Förra veckan på torsdag bestämde mamma och jag att vi sticker på en shoppingresa till Tuuri. Det var ett tag sedan jag var där sist, och dessutom så har det byggt ut byggnaden så det var massav nytt att se. Så nu får ni följa med våran shoppingdag: 
 
 
 
Shopping - tuuri - video
2

På Umeås gator

 
En outfit från Umeå, dessutom den ända som blev fotad. Det blev helt enkelt inte av. Men jag körde på jeans hela helgen, något bekvämt var hög prioritering. 
 
Här ser ni också ingången till hotellet. De började tidigt med påskpyntet. På lördagskvällen när vi var på jakt efter någonstans att käka stötte vi på en tjej från Jakobstad, av en slump cyklade hon förbi oss och blev nog lika förvånad som oss. Men kul att se någon man känner! 
Hotell aveny - Umeå - outfit

The Hotel

Hallå!! Är nu hemma från Umeå, och vilken resa vi haft. Njöt precis varenda sekund. Som sagt så stack Joakim och jag till Umeå för att skriva högskoleprovet som ägde rum i lördags. Försökte fixa ett hotell så nära som möjligt, vilket slutade med att vi hade en halvtimmes promenadväg till Universitet. Skönt med en morgonpromenad. 
 
Vi bodde på Hotell Aveny, supermysigt hotell mitt i centrum. Kanske 200 meter till köpcentret. De hade också öppnat ett nytt köpcenter i Umeå, Utopia. Och på fredagen när vi kom dit hade de invigningsdag, så de hade en massa erbjudanden. Dock var vi så trötta efter resan så blev en tidig kväll. 
 
 
Hotell aveny - Umeå
2