Dag 1 på Umeå Universitet

Hallå! Är äntligen hemma efter en lång första skoldag. Som sagt så började vi klockan 13:00, jag var ute i tid denna gång! Vi fick lite information om Kostvetarprogrammet, vad vi har att se framemot och sånt. Måste säga att jag är riktigt taggad inför detta år. Men imorgon så börjar allvaret. Skoldagen börjar vid halv 9 och sista lektionen slutar runt halv 5. Och ja, ser verkligen framemot det! 
 
Så skönt att det känns bättre idag, det hjälpte verkligen att sova på saken! Men här kommer ett par bilder från dagen:
 
 
Efter skolan var jag ashungrig så det var bara att sticka iväg till Ica Maxi för att handla middag. Var redan trött i benen efter "Vilse på Campus" men jag kämpade vidare! 
 
 
Testade Ekologisk bulgur, en favorit! 
 
 
 Fick springa in till Lindex för att köpa en billig vit tröja till lagkvällen imorgon! Och nu befinner jag mig i soffan, och tror inte att jag kommer att flytta på mig på hela kvällen. Benen värker, huvudet lika så men ni har en glad Felicia som skriver febrilt här på bloggen.
 
 
Och så lyxar jag till kvällen med lite choklad. Och såklart så måste jag ju testa en nyhet från Marabou. Dock stod det mellan denna och marabou med Oreo, men det fick bli denna. 
 
Nu önskar jag er en trevlig kväll! 
Umeå - Umeå Universitet - bulgur - ekologisk - ica - marabou - skola - studieliv
4

På rådhusgatan

 
Klänning_BikBok
Jacka_Gina Tricot
Skor_Nike
 

I lördags när jag hade packat ner alla mina kläder så fick jag gå i mammas garderob för att söka efter något att ha på mig. Där hittade jag denna skönhet, en klänning från Bikbok! Dock var den lite genomskinlig men det gjorde inte så mycket. Fick också inviga mina nya älsklingar från Nike! 
Dagens outfit - bikbok - jakobstad - nike air - outfit
2

Framme i Umeå

 
Hallå! Vill bara kika in och berätta att resan gått bra. Båtresan gick snabbt, inte alls lika vågigt på havet som förra gången jag reste med Wasaline. Befinner mig nu i lägenheten där jag ska bo framöver ( iallafall ett år ). Jag hade turen att via bloggen (åter igen) hitta någon som ville hyra ut sin två till mig. Den är supermysig, med två rum och en stor balkong. Jag kan lova er att bilder kommer senare, familjen kommer hit nästa helg med alla mina möbler. Tills dess blir det att sova på en madrass. Men det ska nog gå fint,
 
Tjejen jag hyr av har redan visat mig runt lite, jag vet var Ica Maxi ligger osv. Vi handlade även lite grejer när vi ändå hade vägarna förbi. Har också träffat en del av min klass. Vi hade en liten träff idag runt klockan 16:00. Såklart så råkade jag gå fel och tappade bort min klass. Men det ordnade sig. Vi fikade lite och lärde känna varandra. 
 
Imorgon börjar allvaret. Klockan 13:00 ska jag infinna mig i skolan för att bli avprickad. Då ska mina studier börja. Jag känner nu såhär första dagen att det är mycket, så mycket nytt. Att åka ensam till Umeå och inte känna någon är lite läskigt när man väl har kommit hit. Just nu är det enda jag kan tänka: Kommer jag att klara detta? Men det är första dagen, så jag förstår varför jag tänker så. Att lämna familj och pojkvän på andra sidan Bottenviken, det är stort. Att veta att man kanske inte ses förrän om två månader är jobbigt. Skönt att familjen kommer till helgen!
 
Det jag behöver just nu är en god natts sömn, att stiga upp halv 6 och dessutom fått vrida klockan tillbaka en timme har satt sina spår. Jag hoppas att det känns bättre imorgon och att allt löser sig! 
 
 
Umeå - studieliv
4