Coffee in bed

 
 En kopp kaffe i sängen, vad är bättre än det? Joakim har precis hoppat på bussen som ska ta honom till färjan. Det var en kort vistelse men vi tog vara på varje sekund. Vi körde en Bond-helg, varav två Bond-filmer med Daniel Craig är avklarade. Och massa gott har vi ätit! Nu är jag nog redo att påbörja en ny vecka med massa plugg. 
 
H&M - kaffe - sovrum
3

Ett besök

 
Kappa_New Yorker, Klänning_H&M, Skor_Din Sko, Halsduk_Rut & Circle, Väska_Second Hand
 
Äntligen en dagens outfit uppe på bloggen. Det känns som en evighet. Joakim är nämligen här på besök över helgen så jag passar på att be honom att fota mig hehe! Vi spenderade hela dagen på stan igår, med sushi och lite shopping. 
 
Idag är det lördag och jag är så tacksam för en ledig helg. Underbart att få börja dagen i lugn takt. Termometern visar också plusgrader denna lördag, vilket är en helomvändning från vad vi haft tidigare. Men skönt att vi börjar gå mot lite varmare väder! 
 
Dagens outfit - Umeå - outfit - väven
4

Nyheter hos SIA

Detta år kommer SIA Glass att släppa åtta härliga nya smaker, och jag är så taggad. Det känns som en evighet sedan SIA kom ut med någon riktigt god smak som jag velat testa och nu känner jag att detta år kommer bli ett riktigt bra glassår. 
 
Här är SIA:s nya kulglassmaker: 
 
Jag är verkligen sugen på att testa popcorns- och kaffeglassen. Som jag väntat på att SIA ska släppa en kaffeglass. De kommer också ut med några riktigt konstiga kompinationer som ingefära med kanel- och rabarbersylt och rödbeta, timjan och svartpeppar. Något man måste smaka på i sommar! 
SIA glass - blåbär och vanilj - gelegodis - ingefära - nyheter - popcorn - rödbeta
7