Halloween costumes

Idag är det den 31 oktober, vilket innebär att det är Halloween! Wiho! Tyvärr kommer jag inte att klä ut mig detta år, ingen Halloweenfest för min del. MEN om jag skulle ha varit utklädd detta år är jag helt hundra på att min Halloween outfit skulle vara Disney inspirerad. Finns ju så mycket att välja på inom den genren.
 1. Alice i Underlandet, 2. Snövit, 3. Jack Sparrow, 4. The mad hatter, 5. Maleficent, 6. Belle
 

Här har vi ju bara några alternativ. Men kanske nästa år. Vi strävar efter det. Om du inte ännu har någon aning om vad du ska vara utklädd till i helgen KLICKA HÄR för att få lite inspiration! 
 
 
Alice in wonderland - Belle - Jack Sparrow - Johnny Depp - Maleficent - halloween

Mitt senaste loppisfynd

 
I förrgår var jag en sväng till loppis i brist på annat. Kom hem med denna mysiga oversize stickade tröja. Den är så bekväm och perfekt nu i denna kalla period vi har framför oss. Till en början innan jag provat den var jag rädd att den skulle vara alldeles för urringad, men nejjdå. Satt perfekt! ♥
loppis - second hand
5

Pumpa lagom till Halloween

Oj vad jag har snöat in mig på Halloween detta år. Det blir så när man bor själv och får inreda precis som man vill. Min pappa och syster gjorde en supersnygg pumpa häromdagen, ni hittar den HÄR. Min syster var inspirerad av Tim Burtons kreationer. Och jag tyckte att den var supercool och såklart ville också jag ha en. Så pappa hjälpte mig lite med att skära ut ansiktet. 
 
Men jag är supernöjd! Om ni vill se flera snygga pumpor kan ni ta en titt på Tidstjuvens blogg, hon visar också hur man enkelt karvar ur en pumpa!! Spana även in Iines och Jasmines blogg för snygga pumpor!!
 
 
 
halloween - pumpa
1