Födelsedagsfika

 
När någon fyller år bjuds det på cheesecake!!! I torsdags hade nämligen Anna, en av mina klasskompisar födelsedag och hon ville bjuda oss på en god vegansk cheesecake hemma hos henne. Och självklart så tackar man inte nej till lite fikamys. Cheesecaken var supergod och så roligt att få testa på något nytt. Och hemma hos Anna finns också två katter, och de måste nog vara de sötaste och busigaste katterna jag sett. Man blev lite kattsugen när de sprang omkring och jagade varandra! 
cheesecake - fruktsallad - födelsedagsfika - födelsedagskalas - katt - vegan - vegansk cheesecake
1

My sunshine

 
Måndag. För mig innebär det förberedelse inför morgondagens grupparbete, plugg inför tentan på fredag, fint väder och middag ute vid dammen. Det var verkligen härligt att sitta och njuta av både värmen och solen. Och vi får inte glömma boken jag precis börjat läsa. Passade också på att fota lite vid universitetet. Så vackert denna årstid när allting blommar! ♥
Big Magic - Elizabeth Gilbert - Umeå Universitet - middag

Lite lyx i vardagen

 
Lämnade precis in nycklarna till lägenheten och är nu officiellt bostadslös. De här kommande dagarna kommer jag att lyxa till det lite och bo på Hotell Björken. Jag har nämligen fem dagar kvar i skolan och jag känner att detta kan bli supermysigt. Jag har ett enkelrum på sjunde våningen bara för mig själv. Univeritetet är ca 100 meter ifrån och hotellfrukost ingår. Ni ser att jag kommer njuta till 100% av dehär 5 dagarna! 
2 broke Girls - Umeå - hotell björken - lyx
1